|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce iki hazırlık maçında güçlü Hollanda ekipleriyle 3-3 berabere kalan Sivasspor’un oynadığı 3. hazırlık maçında bir hayli yorgun göründüğü ifade edilirken, Vitesse karşısında oynanan futbolunda beğeni topladığı belirtildi.
Bolu-Gerede kampında Vestel Manisaspor’u 3-1 yenip, Rizespor’la 2-2 berabere kalan Sivasspor, Hollanda kampında da ilk iki maçı 3-3’lük skorlarla tamamlamıştı. Hollanda kampındaki son hazırlık maçını Cumartesi günü süper lig ekiplerinden Ankaraspor’la oynayacak olan kırmızı-beyazlı takım daha sonra Türkiye’ye dönecek ve iki günlük izinin ardından Konya’da düzenlenecek olan Hoşgörü Turnuvası’na katılacak. Öte yandan iki yabancı futbolcu kontejanı bulunan Sivasspor arayışlarını sürdürken, teknik direktör Bülent Uygun’un en kısa zamanda gerekli yerlere takviyeler yapmak için harekete geçeceği de belirtildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuca bakıp aldanmamak gerekli nihayetinde bu bir hazırlık maçı ancak şu transfer işi biraz düşündürüyor beni zira kamp bitecek ve alacağımız futbolcu tam bir soru işareti olacak ne performansı gözükecek bu kamplarda nede eksikliği bilinecek o yüzden gerekli transferlerin biran evvel yapılmasını arzu ediyorum!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|