|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[IMG]/images/stories/esrar.jpg[/IMG]
Suşehri ilçesinde 3 kilo kubar esrar ile 250 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı. Kozçukur Sülüklü mezrasında Hint keneviri yetiştirildiği ihbarını alan Suşehri İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, köye operasyon düzenledi. Operasyonda H.A, S.A, A.A, K.B. ve M.Y'ye ait bahçelerde, 250 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. Zanlıların evlerinde ise 3 kilo kubar esrar ile 150 gram Hint keneviri tohumu bulundu. Zanlılar H.A, S.A, A.A, K.B. ve M.Y'nin gözaltına alındığı bildirildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanların canı üzerinden rant elde eden zehir tacirleri bu sefer yakayı ele vermişler,dilerim ki bu gibi insanlar sadece uyuşturucu kaçakçılığından değil en azılı cinayetlerden yargılansın,zira tacirliğini yaptıkları bu zehirlerle binlercesi can veriyor bir o kadar insanda bu uyuşturucu maddelerle ne yaptığını bilmez şekilde dolaşıp,canlara kıyıyor.Cezaların en ağırıyla cezalandırılmaları gerekirki birdaha böyle birşeye yeltenemesinler.
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() yıgıdo konya Şuan
Son Aktivite: 03.10.2007 15:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ınsan evladının boyle pıslık ve zararlı ıslerle ugrasmasını anlamıyorum temız bır toplum ıcın tum bıreylerın aynı ortak duyguyla bu zehır tacırlerıne dur demesı gerektıgını dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Yiğido
![]() yıgıdo konya Şuan
Son Aktivite: 03.10.2007 15:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
uyusturucuya hayır
dıyorum ve uyusturucuyu satan ve kullananları ayrıca bunlara her turlu maddı destegı saglayan 3 sahısları sıddetle kınıyorum |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|