Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.10.2007, 22:50   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 982 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart KENDİNİ BİLMEZLER

Belediyenin en büyük projelerinden birisi olan ve büyük bir bölümü tamamlanan AK-SU, kendini bilmez kişiler tarafından kirletildi.

Bilinçsiz vatandaşların bu tutumu hem yapılan çalışmalara hemde milli servete zarar verdi. Bilinçsiz şahıs yada şahıslar gece boyunca dere yatağını tekrar pislikle doldurdu ve çevre duvarlarını yıkarak dere yatağına attılar. Ahşap aksesuar ve köprüleri her zaman olduğu gibi çakı ile kazarak içine harf kırıntılarını işledi.

Sabah bu manzara ile karşılaşan Belediye ekipleri şaşırarak oldukları yerde donup kalırken vatandaşın parası ile vatandaşın hizmetine sunulmak üzere yapılan ve Sivas’ı daha yaşanabilir bir hale getirecek olan bu projenin yine vatandaşlar tarafından tahrip edilmesi çalışanların ve görenlerin içini acıttı.

Manzara karşısında; Sivas’ın ve Sivaslının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Aydın; duyarlı ve bilinçli vatandaşların yapılan eserlere sahip çıkmalarını ve korumalarını beklediğini söyledi.

Milyarlarca lira harcanarak bu aşamaya getirilen AK-SU’ya yapılan bu harekete kasıtlı olarak bakılırken, AK-SU’yu bu duruma getiren şahıs yada şahısların bulunarak hesap vermelerinin sağlanması bekleniyor.

Bu hareketi yapanların bulunması ve cezalandırılması ise gelecekte yapılacak olan eserlere zarar verecek kişilere örnek teşkil edecek
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 06:07   #2
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1151 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: KENDİNİ BİLMEZLER

işte bizim millet böyle
adamlar çalışır çabalar şehri güzelleştirmeye çalışırken
diğerleri gider kirletir
ne geçiyorsa ellerine
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 10:28   #3
Sungurhan
Yeni Yiğido

Sungurhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sungurhan Şuan Sungurhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2008 03:53

Tecrübe Puanı: 0 Sungurhan isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Gardaslar icimizde dolasan bu Hainlere firsat vermeyelim..
Bukadar nankörlük olurmu bunu yapanlar Sivasli olamaz..yaziklar olsun..insanliga sigarmi..?
Belediyeden ricam en azindan bir bekci yada gizli kamera sisteminden yararlanilmalidir..
Böyle bir projenin bitmek üzere oldugunu okuyunca cok gururlanmistim..simdi bu cirkinligi yapanlari okuyunca inanin cok öfkelendim..bunlari yapanlar en kisa zamanda yakalanmalidirlar..
Sehrimize sahip cikalim gardaslar...cünkü baska SIVAS yooook...
Saygilar sevgiler....
Sungurhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 12:05   #4
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

orhanakbulut_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhanakbulut_58 Şuan orhanakbulut_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00

Tecrübe Puanı: 731 orhanakbulut_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NE DİYELİM ORAYI KAZIDIKLARI ÇAKI İNŞALLAH............
Alt 18.10.2007, 12:18   #5
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Geçen Volkan Konak'ın tv. programını izlerken bu çevre kirletme konusunada değindi. Örnek gösterdi, bunu yapanlara (özür dilerim) hayvan diyemiyorum hayvanlara hakaret olur dedi. Katılmamak elde değil.
Alt 18.10.2007, 13:00   #6
efe-58
Yiğido

efe-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

efe-58 Şuan efe-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2013 13:54

Tecrübe Puanı: 787 efe-58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

him him him sivrisinek mi saz mi bulun getiri yok yok kazikli voyvodayi getirin. temizlik imandan gelri mis demekki orayi kirletenlerin imani o kadarmis.
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt tttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr rrrrrrrr
uyanin artik yapmayin böyle pislikleri..
efe-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007, 14:58   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
efe-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
him him him sivrisinek mi saz mi bulun getiri yok yok kazikli voyvodayi getirin. temizlik imandan gelri mis demekki orayi kirletenlerin imani o kadarmis.
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt tttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr rrrrrrrr
uyanin artik yapmayin böyle pislikleri..
İmanda şart tabiki ama bunu sırf ona bağlayamayız, kültür,eğitim işi.Birazda yönetim işi. Cezalar sözde kalmasa uygulansa bunlarda olmaz.Nasıl avrupada yere izmarit atınca veya tükürünce cezayı yiyorsun kaçış yok kim olursan ol verirsin cezayı, bizede öyle yaptırımlar gerekiyor.Yoksa herkesin yaptığı yanına kalır.
Alt 18.10.2007, 16:51   #8
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1099 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

ÖNCE EĞİTİM ŞART
NE DEMİŞ ULU DÜŞÜNÜR BÜYÜK FİLOZOF ÜLKEMİZİN YENİ MEDDAHI, İLİMİZİN BÜYÜK ÇOCUĞU CEM YILMAZ USTA EĞİTİM ŞART
BU DA KAPAK OLSUN YETKİLİLERE
Alt 18.10.2007, 17:25   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4587 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: KENDİNİ BİLMEZLER

Böyle güzel esere nasıl olurda pislik çör cöp atılır anlamak mümkün değil türkiyede böyle eserler kac yerde var yazık günah kıymetini bilelim sivas belediyesi bu ak-su projesiyle uluslar arası yarışmaya katılır diyordum ama ne yazıkki vatan hainleri sivasın insanına yapılan hizmetlerden rahatsız oluyorki buraları kimsenin kullanmasını istemiyor kirletmeyle neresi soğuyacaksa
Alt 18.10.2007, 20:10   #10
efe-58
Yiğido

efe-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

efe-58 Şuan efe-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2013 13:54

Tecrübe Puanı: 787 efe-58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İmanda şart tabiki ama bunu sırf ona bağlayamayız, kültür,eğitim işi.Birazda yönetim işi. Cezalar sözde kalmasa uygulansa bunlarda olmaz.Nasıl avrupada yere izmarit atınca veya tükürünce cezayı yiyorsun kaçış yok kim olursan ol verirsin cezayı, bizede öyle yaptırımlar gerekiyor.Yoksa herkesin yaptığı yanına kalır.
cezanin disnda baskallarinin hakkina sagi gösdermeyi ne zaman ögrenecegiz ? burasi turkiye burda hersey normal lafini nezaman degisdirecegiz 26 senedir avrupdayim böyle sacmalik larla karsilasmadim. burda hersey dört dörtluk degil tabiki isdisnalar kaideyi bozmaz cumlesi tam uygun. ne diyelim insallah görevliler geregini yapar
hayatlarinda unutamiyacaklari bir ceza alirlar.
efe-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)