|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [i] Olur da bir gün.biterse bana olan aşkın,olur da gitmek istersen ve ben ısrarla ''Neden?'' diye sorarsam,sakın bana ''Seni sevmiyorum artık'' deme.Dürüst olma,istemiyorum,bahaneler bul,yalanlar uydur.Beni suçla meselâ,de ki;''Herşeyin sorumlusu sensin...''yemin ederim itiraz etmem sana.Herşeyi çekerim sineye,herşeyi kabullenirim.Sadece beni sevmediğini duymaya dayanamam ben.Bunu söyleyeceğine öldür daha iyi,emin ol canım daha fazla yanmaz....
Gitmek istersen sakın ''Bir başkası var...'' deme bana.Varsa öyle biri,sakla kendine,ben bilmek istemiyorum.Bir başka elin sana dokunduğunu,bir başka kolun seni sardığını,bir başka dudağın seni öptüğünü düşünmek delirtiyor beni... ''Bir başkası var'' dediğin an korkarım tepkimden,korkarım yapacaklarımdan..Bu yüzden mesela de ki bana; '' İlişkimiz yoruldu,dinlendirelim...'' Bu en basit,bu en kanılmayacak bahaneye bile kanmaya hazırım ben. Gitmeyi kafana koyduysan ve artık hiçbir şekilde heyecanlandıramıyorsam seni,haber vermeden git,birşey söylemek zorunda değilsin.Bırak merak edeyim,bırak yollara düşüp seni arayayım.Bulamayınca kadehlere sarılayım,ağlayayım.Ama yeter ki duymayayım artık beni gördüğünde ellerinin terlemediğini,dizlerinin titremediğini.Gerçek her zaman en iyisi değildir ve ben her gerçeği kaldıracak kadar güçlü değilim.Bakma öyle göründüğüme,konu sen olunca en zayıf en âciz hâlime bürünüyorum.Seni kaybetmekten deli gibi korkuyorum. Bıktıysan benden ve topladıysan eşyalarını,ben görmeden git.Gizlice ve sessizce...... Gidişin bir yıkım yaratmasın bende.Tanık olmayayım,geldiğimde göreyim gitmiş olduğunu.Gözümün içine baka baka ''Hoşçakal...'' demeni istemiyorum.Yüzyüze bir veda bana göre değil.Kaç istersen,bir hırsız gibi.''Uzun bir tatil'' de,bir daha geri dönme.Bir not bile bırakma,senden sonra onu okumak bile ağır gelir bana. Gitmek istiyorsan eğer sakın ağırdan alma,hemen git.Beni oyalayıp biraz daha alıştırma kendine..Kesin olsun gidişin,dönüşlerden arınmış olsun.Bana senden,geriye hiçbir şey kalmasın.Hiç yaşamamışsın,hiç benim olmamışsın gibi..Anılarla başederim ben merak etme ama sen gideceksen hazırla bahanelerini,beni gerçekle yüzleştirme.................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() fatmaa Şuan
![]() Son Aktivite: 10.11.2010 09:19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() bazen gerçekler insanın içini acıtabilir ve herkes katlanamayabilir belkide bir kaçış yolu bu ama insanoğlu işte her zaman gerçekleri görmek istemeyebiliriz........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() çok haklısın aslında....................... ............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() fatmaa Şuan
![]() Son Aktivite: 10.11.2010 09:19
![]() |
![]() gerçekler her zaman her yerde söylenmiyo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() Demek Gidiyorsun
Demek gidiyorsun… Ardına bakmadan ve hiç korkmadan, Benim yüreğim acılar içinde sızlarken sen gidiyorsun, Gözlerimden sana olan sevgim tane tane dökülürken sen gidiyorsun, Bu kadar kolay mı silmek sevgiyi bitanem Bu kadar kolay mı umutları yok etmek, El ele tutuşmalarımız, Sahil boyu umuda yürüyüşümüz, Seni seviyorum deyişin, Hepsi yalan mıydı yoksa… Hep seni düşünürken, Her yerde her adımda her nefeste her sözde her dokunuşta her kokuda hep sen varken bu yürek nasıl dayanır sensizliğe… Git istersen ardına bile bakma sakın Git birdaha dönme bana, Ama şunu sakın unutma Sen giderken uzaklara Ben sensizliğin sessizliğine kapılan yüreğimle soğuk toprağın altında sımsıcak sevgimle ölüme yelken açacağım. Ruhum hep seni takip edecek Ve sana her yağmur tanesinde dokunup her rüzgar uğultusunda fısıladayacak sevgimi, Sen sevgimin büyüklüğünü anladığında kara toprak beni ölesiye sarmış olacak… Erdal Güler
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1085
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() emegine saglik gürün_güzeli yalniz bence insanin sevdigi yalanlarla gitmesi Seven kisiyi dahada cok mahveder yani gercekleri ögrenmek bence en güzeli Erdal kardesim yine cok güzel döktürmüssün emegine yüregine saglik paylasim icin tskler
#7 |
Yeni Yiğido
![]() asyigidom77 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.08.2010 00:22
![]() |
![]() Gözler Yalan Söylemez
Bütün güzellikler gözlerde gizli Kalbe akan gözler yalan söylemez Görüntüye kanma yıllar çok hızlı Şimşek çakan gözler yalan söylemez Nemli gözler görür darda kalanı Sinsi duran yüzler kobra yılanı Ateşinde yakar aşka güleni Yaşlar döken gözler yalan söylemez Hazan mevsiminde güler mi insan Dil feryat ederken saygıdır susan Sabrıma isyandır yüzünü asan Çiçek eken gözler yalan söylemez Öyle yüzler var ki ay gibi parlar Her sözü bir kurşun sarsılır yerler Ağlayan gözlerden dökülür sırlar Ateş yakan gözler yalan söylemez Derde derman olur aşkın kelâmı Neylesin ki M . sahte selamı Söylenecek sözüm yok kırdım kalemi Aşka bakan gözler yalan söylemez |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() 58divrigi Şuan
![]() Son Aktivite: 24.05.2008 07:39
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
![]() Hepinizin yüreğine sağlık gerçekten çok güzel paylaşımlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() güzel paylaşım daha önce okuduğumu hatırlıyorum
![]() |