Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.03.2008, 00:28   #1
duzgun58
Yeni Yiğido

duzgun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

duzgun58 Şuan duzgun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.07.2008 12:36
Tournaments Won: 13

Tecrübe Puanı: 0 duzgun58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Pfeil İHH Filistine Yardım Götürüyor.Biz Ne Yapabildik..

İHH Yardım Kuruluşu Düşkünlerin Yardımına Koşuyor.

Gazze'deki yaralılara tıbbi ve maddi destek
İsrail saldırılarında yaralanan 390 Gazzeli’nin yaralarını sarmak için önemli bir çalışma başlatıldı. Hastaneden sonra evlerinde tedavilerine devam eden yaralı Gazzelilerin doktor ve hemşire desteğinde tedavilerini sürdürmelerine yardımcı olunuyor. Bunların ihtiyaç duydukları tıbbi cihaz ve ilaçlar temin edildi. Ayrıca bu ailelere maddi yardımda da bulunuldu.

İsrail’in pilotsuz savaş uçakları, tanklar, apachi helikopterleri eşliğinde savunmasız Gazze’ye yönelik başlattığı saldırılarda 110 aşkın kişi hayatını kaybederken yüzlerce kişi de yaralandı.

Bu insanların sağlıklarına kavuşmaları için iyi bir tedavi sürecinden geçmeleri gerekiyor. Aksi halde çoğu sakat veya felç olarak bundan sonra hayatlarına devam etmek zorunda kalacaklar.

Yaralı Gazzelilere yardım eli uzatıldı

1 milyon Dolar bağışı bölgeye ulaştırarak, mağdur insanların acil ihtiyaçlarını alımı noktasında destek olan İHH İnsani Yardım Vakfı, İsrail saldırılarında yaralanan Gazzelilerin iyileşmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. İHH’nın bölgede görevlendirdiği doktor ve hemşireler ev ev gezerek saldırılarda ayağından, kolundan veya vücudunun başka bir uzvundan yaralananları tedavi ediyor. Tekerlekli sandalye, protez gibi bu hastaların ihtiyaç duyduğu tıbbi cihaz ve ilaçları da temin ediliyor.

Ailelere maddi destek de sağlandı

İsrail saldırılarında büyük zarar gören bu insanlara, maddi destek de sağlandı. İHH ekipleri evlerinde ziyaret ettikleri bu insanlara ihtiyaçlarını karşılamaları için gerekli maddi yardımda bulundu. Yardımları alan aileler, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan hayırsever Türkiye halkına teşekkür ettiler.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
--------------------------------------------------------------------------
TÜRKİYE'nin YAPABİLECEKLERİ
Yüzyıllarca bölgede barış içinde yaşama kültürünün temsilciliğini yapmış olan Türkiye, tarihi ve kültürel birikimlerinin kendisine vermiş olduğu ağabeylik rolünü oynamak üzere çabalarını yoğunlaştırmalıdır. Bunun için Türkiye’nin devlet olarak yapabilecekleri:

Hamas ile Fetih’i uzlaştırmak için arabuluculuk ve bu amaçla gerekirse gizli görüşmelere ev sahipliği yapmalı.
TBMM’deki Filistin Dostluk Grubu, daha aktif çabalara teşvik edilerek, bölgeye ziyaretler, Türkiye’ye davetler ve farklı etkinliklerle Filistin sorununda yapıcı roller oynamalı.
Türkiye, devlet olarak İsrail ile arasındaki ikili işbirliği anlaşmalarından doğan ortak yükümlülüklere dayanarak Tel Aviv yönetimini diğer uluslar arası anlaşmalara uyması konusunda adımlar atmaya ikna etmeli. Gerekirse bu anlaşmaları gözden geçirme tehdidini kullanmalı.
Mağripliler Kapısı’ndaki kazıların oluşturduğu tehlikeyi yerinden tespit etmek üzere bölgeye giden uzmanlar heyetine benzer şekilde, Türkiye, Gazze’deki ekonomik, siyasi ve askeri konularda uzmanlar göndermeyi teklif etmeli.
İKÖ Genel Sekreterliği aracılığı ile acil bir uluslar arası Filistin Barış Konferansı’nı tertip etmeli. Bu konferanstan başlayarak, barış konusundaki inisiyatifi Batılı ülkelerin tekelinden kurtarmalı.
Ekonomik anlamda bölgeden Filistin mallarının ithalatını teşvik etmeli ve Türk işadamlarının Gazze’de yatırım yapmaları için TİKA aracılığı ile bir çalışma başlatılmalı.
Türk askerinin Gazze-Mısır sınırında güvenlik görevi yapabilmesi için Mısır, Filistin ve Türkiye arasında ortak bir askeri komisyon kurulmalı.
Her yıl Türkiye’ye değişik branşlarda en az 100 Filistinli öğrenci bursla okutulmak üzere getirilmeli.
Eklenen Resim Ön ?zlemesi

Alt 16.03.2008, 11:57   #2
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 917 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: İHH Filistine Yardım Götürüyor.Biz Ne Yapabildik..

İnşallah bizim halkımızda Filistine elinden geleni yapar.Ama başımızdakiler bu konuda gerçektende çok pasif kalıyor.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.03.2008, 12:00   #3
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1133 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: İHH Filistine Yardım Götürüyor.Biz Ne Yapabildik..

bence türkiye filistine karşı çok duyarsız kalıyor...
sadece israili kınamakla olmuyor bu işler sayın erdoğan!
bence büyük bir yardım kampanyası başlatılması lazım

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.03.2008, 20:50   #4
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: İHH Filistine Yardım Götürüyor.Biz Ne Yapabildik..

İHH yine mazlumlara yardım elini uzattı. Şifahen değil! Acilen yardım! afişlerini bir çok yerde
görüyoruz. İnşallah burada da bir gece düzenlecek ve geliri Filistine aktarılacak .Allah
Aksa'nın cematına yardım etsin .

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)