|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1111
![]() ![]() |
![]() 12 öğretim görevlisi gözaltına
Operasyonun adı Safra... Üniversite içindeki safrayı atıyor. 12 kişi gözaltında... Polis ve Jandarma birliklerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Safra Operasyonu kapsamında, 3 ayrı ilde yolsuzluklar nedeniyle 12 öğretim üyesi gözaltına alındı. Jandarma ve polisin Tokat, Samsun ve Sivas'ta düzenlediği operasyonda, aralarında Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde görevli daire başkanları, öğretim görevlileri ve memurların da bulunduğu 12 kişi, 'ihaleye fesat karıştırma', 'şantaj', 'tehdit' ve 'görevi suistimal' iddiasıyla gözaltına alındı. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Tokat Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü timleri, Tokat, Samsun ve Sivas'ta eş zamanlı operasyon düzenledi. 'Safra' adı verilen operasyonda, GOPÜ'de görevli bazı daire başkanları, öğretim görevlileri ve memurların da aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Tokat Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() iyi olmuş.
Paylaşım için Teşekkurler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1111
![]() ![]() |
![]() şantaj , suistimal , tehdit
ne ararsan var gerçekten çok iyi olmuş
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
![]() Türkiye de işler o kadar karmakarış olmuş ki, neresinden tutsan elinde kalıyor. şimdiye kadar üzerini örtmüşler, neyse ki şimdi bir bir ortaya çıkarılıyor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|