Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.03.2008, 19:03   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart DOSTLUĞUN BÖYLESİ !

Sivas'ta ''Akkız'' adlı Kangal köpeğinin, 3 yıl önce trafik kazası geçirmek üzereyken kurtardığı sahibinin 10 yaşındaki oğlu Enes ile arasında oluşan özel bağ, görenleri hayrete düşürüyor.Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Güvendi Kangal Köpeği Yetiştirme Çiftliği'nde yetiştirilen ''Akkız'' adlı 3,5 yaşındaki Kangal köpeği ile çiftliğin sahibi Baki Güvendi'nin 10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi oğlu Enes Güvendi arasında özel bir bağ oluştu. Çocuklara olan dostluklarıyla bilinen Kangal köpeği ile Enes'in arasındaki bu bağ görenleri şaşırtıyor.

Çiftliğin sahibi Baki Güvendi, yaklaşık 3 yıl önce oğlu Enes'in evin önünde oynarken yola çıktığını belirterek, ''yola çıktığı zaman süratli bir araç gelmiş. Tam çarpacağı zaman Akkız da önüne atlamış. Köpek önüne atlayınca oğlum korkudan ağlamaya başlamış. Köpek de çocuğun yanına gelmiş ve ağlamaya başlamış'' diye konuştu.O zamandan beri oğlu ne zaman ağlasa bu köpeğin de onunla birlikte ağlar gibi uluduğunu kaydeden Güvendi, kendilerinin de bu duruma şaşırdıklarını söyledi.

Anne Mevhide Güvendi ise, bu durumun 3 senedir devamlı böyle olduğunu, bu köpekle oğlu arasında özel bir iletişim bulunduğunu belirterek, ''yuvasında olduğu zaman bile oğlum evde ağlasa bunu hissediyor. O da onunla ağlamaya başlıyor. Bir şeye üzülüp ağlasa o da onunla birlikte ağlıyor. Sevdiği zaman susuyor, ağlamayı kestiği zaman o da susuyor'' dedi.Enes Güvendi ise 2-3 yıl önce, araba çarpacağı zaman kendisini kurtaran Akkız ile aralarında özel bir bağ oluştuğunu belirterek, çok sevdiği kangal köpeğinin, ağladığı zaman başını yukarı kaldırarak kendisine eşlik ettiğini söyledi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)