|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
bazı üyelerin anlamsız ,dayanıksız, çamur atma, hakaret edercesine,resmen karşısındakini tahrik amaçlı yorumlarından dolayı birçok foruma kişisel olarak katılmama kararı almış bulunmaktayım.
bu benim kişisel tepkimdir kimseyi bağlamaz. bazıları haddini bilmesi gerekir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 868
![]() ![]() ![]() |
Siteminizde haklısınız aslında...
İnanın şu sitede yazdıklarımı başka hiç bir yerde yazmıyorum, bazen ben de sert tepkiler veriyorum. İnsanı mecbur bırakıyorlar. Kendi çıkarlarına ters yorumlar olunca hakaret algılayıp ortalığı kasıp kavuruyorlar. Sonra aynı hakaretlerin, saygısızlıkların daha fazlasını kendilerinin yaptığını görmezden geliyorlar. Hatta bazıları foruma yazmakla yetinmiyor özelden msj atabiliyor! Sorun nerede acaba? Çok uğraştım çözmek için ama olmadı. Bazen bir yere kadar susabiliyorsun, meydanı onlara bıraktıkça iftiralar, hakaretler artıyor. (Bu her görüş için geçerli...) Sizler gibi saygıyı elden bırakmadan yorum yapanların bu forumlarda varlığı devam etmeli diye düşünüyorum. Böyle bir kaç kişi daha kendini geri plana çekti, ortalık çoluk çocuğa kaldı. Yine de kararınıza saygılıyım.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
Sabır Arkadaşlar sabır Sabır Unutmayın sabrın sonu selamettir.
Gercekten şahit olmaktayız bazı yazıların ne derece hakaretlere vardığını tahrik edici olduğunu görüyoruz tahriklere kanmamak gerek hani bir Ata sözü vardır "Sinek Küçüktür Ama Mide Bulandırır" bizim yapmamız gereken midemizi bulandırmadan sineğin uçmasına izin vermek tir zamanı gelincede [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
#4 | |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
![]() |
Valla anlasilan bazi kisilerin bizim yazdigimiz dogrulara tahammülü yok. Istiyorlarki hep kendi gorusleri bu siteye hakim olsun.
Madem burasi SIVASLILARIN sitesi, ozaman bizimde goruslerimize katlanacaksiniz. SIVAS BOZKURT Diaridir, ampül diari degil. Haksiz oldugunuz icin mi acaba bu kadar tahammülsüzlük gösteriyorsunuz?? Bize bu kadar saldirmaniza da hic uzulmuyorum. Türk Atasözünde söyle bir lafdir: Bir BOZKURTUN pesinden 100 it ürümezse, o Kurt a BOZKURT denmez. |
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() koca_reis Şuan
Son Aktivite: 09.05.2009 14:42
![]() |
evet arkadaşlar ben size gerçekleri söylyeyim...kimse alınkanlık yapmasın bunlar gerçek.. şöyle biraz geçmişimize bakalım zamanında sol sağ davasında bu ülke çok çekti ozamanda milliyetçilik akımı tetiklediler daha sonra ne odu turgut özalla beraber fettullah gülen BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞİN en güvendiği adam olan MUHSİN YAZICIOĞLUNU ayırdılar ve ne oldu milliyetçilik akımı böldüler ve susturmayı amacladılar...şimdi ne yapıyorlar ilahi dinimiz İSLAMİYETLE oynuyorlar şimdide milletin islami yönlarini göreltmeye çalışıyorlar... aklınızı başınıza alın şu birbimize düşmek yapacağımız enson şey BİRLİK OLUP BU ÜLKEYİ İŞGAL ETMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEMELİYİZ...arkadaşlar güzel ülkemiz üzerine çok kötü oyunlar oynanıyor öncelikle bu oyunlara engel olmalıyız bırakın bu gözlerini para hırsı bürümüş siyasetçileri onlar ÇEBLERİNİ DOLDURMAYI BİLİR ANCA.........
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar önce ben insanım diyen kişi, hoşgörü sevgi ve saygıyı hiç bir zaman unutmayacak. Bir deyim vardır."Sana yapılmasını istemediğini sen başkasına yapmayacaksın" Bu ülkede şu çok iyi biliniyorki bir yere gelmek istiyorsan ya dini duyguları yada milli duyguları kullanacaksın. Şuna dikkat edin bu iki şeyide kullananların nereden nerelere geldikleri aşikar şekilde ortadadır.Bu ülkede dinede milli duygularada hiç bir şey olmaz!!! Şurada kendi yörelerimizin insanı olarak dahi görüş ayrılıkları fikir ayrılıkları oluyor. Olurda, olmalıda, olacakta. Neden? Çünkü insanoğlu düşünen sürekli gelişen ve de değişen bir canlıdır. Dünkü aklınızı bugün bğenmeyebilrisiniz. Bir deyim daha "İnsanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır" Elbetteki konuşacaz,tartışacaz, eleştirecez, eleştirileceğiz. Fakat, birbirimizi kırmadan birbirimizi üzmeden herkes demokratik kurallar içerisinde fikirlerini höşgörü sınırlarını aşmadan fikirlerini ortaya koyacak. Medeni insanın davranma şekli nasılsa aynen öyle. Küserek kızarak hakaret ederek biryere varılmaz.Lütfen rahat olun fikirlerinizi açıklayın korkmayın, ama dediğim gibi medeni ölçüler içersinde. Herkese saygılar.
|
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
Alıntı:
Çocukları ve kadınları taşlamak sizlere mahsustur bizler kadınların ve çocukların her hakkını korur Kadınları sizler gibi sapıklıklardan korumaya çalışıyoruz. Sizler kadınları öyle bir hale getirdinizki kadın elinde olsa sokaklarda iç çamaşırıyla dolaşacak bu halleri sizlerinde hoşuna gidiyor bizler ise kadınların sizler gibi sapıkların bu kadınlara zarar vermesini engellemek kadını hür bırakmak ama bu hürlüğü içinde zarar görmemesi
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
![]() ![]() |