|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta, bunalıma girdiği belirtilen 81 yaşındaki baba, birlikte yaşadığı 48 yaşındaki yatalak kızını öldürdü. Olayın ardından intihar etmeye çalıştığı öne sürülen yaşlı adam, tedavi altına alındı. Alibaba Mahallesi'nde bir süre önce eşini kaybettikten sonra 48 yaşındaki yatalak kızı Hanım T. ile yaşayan 81 yaşındaki T.T'nin, gece geçirdiği bunalım sonucu kızını iple boğarak öldürdüğü iddia edildi. Gürültü üzerine komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, evde Hanım T'nin cesedi ile olayın ardından intihar etmeye çalıştığı öğrenilen T.T'yi buldu. Gözaltına alınan T.T, fenalaşınca polis ekiplerince Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. T.T'nin tedavisinin sürdüğü, ölen Hanım T'nin cesedinin otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin
rabbim kimseyi bunaltmasin bazen depresyona girenler yaptiklarini bilmiyorlar ama cinnet gecirecek derecede olmasi üzücü
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4548
![]() |
![]() Allah kimseye dert verip dermansız bırakmasın ölen kardeşimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() Amazon Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2010 21:55
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
![]() Allah rahmet eylesin... Türkiye nereye gidiyo bilmiyorum... bi insan nasıl öz annesini öz kızını veya eşini öldürecek konuma geliyo şaşıyorum..Allah sonumuzu hayır etsin...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah ölene rahmet eylesin,eminim ki biranlık şeytana uymasının sonucu oluşan bir olaydır.Zira yaşlı bir adam yatalak bir kız evlat muhtemelen ihtiyar adam "ben ölünce kim buna bakacak" diye diye cinnet geçirdi ve önce kıznı öldürdü sonrada kendi canına kıymaya çalıştı fakat kendisinde başarıya ulaşamadı.
Allah böyle acıları yaşatmasın bizlere bu ve benzeri vahim olaylarda bizlerde çok suçluyuz zira komşuluk olgusu neredeyse tamamen yok oldu!!!
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2199
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ALLAH rahmet eylesin......
ALLAH kimseye böyle acı yaşatmasın.. |
![]() |
![]() ![]() |