|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri bu eğitim öğretim boyunca yaptıkları birbirinden güzel eserlerini sergilediler. Hafta Sonu Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde Mehmetçik İlköğretim Okulu’nun resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. İçlerinde guaj, karakalem, karışık, afiş tekniği, pastel, ve damlatma yöntemiyle baskı ile oluşturulan 150 resmin yer aldığı resim sergisi açılışına okul yönetimi ve öğrencileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Sergiyi gezenler tarafından büyük takdir toplayan öğrenciler yaptıkları resimleri ilk kez sergilediler. Resim sergisi hakkında görüşlerini dile getiren Okul Müdürü Ferhat Tepe, serginin öğrencilerinin bir yıllık çalışmasının ürünü olduğunu dile getirdi. Bir çok teknik kullanılarak yapılan resimlerin, oldukça güzel olduğuna da dikkat çeken Müdür Tepe, “Bu yıl ilk kez böyle bir organizasyon düzenledik. Bundan sonraki yıllarda da resim sergisi düzenleyeceğiz. Öğrencilerimin hepsini tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten çok güzel bir iş çıkarttılar” şeklinde konuştu. Tepe ayrıca resim sergisinde bir eserin de kendisine ait olduğunu kaydetti. Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Gönül Gül ise yaklaşık 150 eser olduğunu ifade ederek, sergide öğrencilerin yıl boyunca büyük emek sarf ederek çalıştıklarını dile getirdi. Sergiyi gezen vatandaşlarda minik ressamların yaptıkları resimlerin gelecek vadettiğini vurguladılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Minik ressamların sergisi Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencilerinin yaptıkları resim sergisini gezemedim ama mutlaka güzel eserler meydana getireceklerinden eminin burdan bütün emeği gecenleri tebrik ederim
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|