|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() masum Şuan
![]() Son Aktivite: 14.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 654
![]() ![]() |
![]() Kucuk bir erkek cocuk annesine sordu;
"Nicin agliyorsun ?" "Cunku ben kadinim" diye cevapladi annesi. "Anlamadim !" dedi cocuk. Annesi çocuğunu kucaklayıp; "Ve hiç bir zaman da anlayamayacaksın!" dedi. Çocuk bu sefer babasına; "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabi; "Bütün kadınlar Sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" Kucuk oglan buyudu, yetiskin adam oldu ve hala kadinlarin nicin agladiklarini kesfedemedi. Nihayet oldukten sonra cennete gittiginde Allah'a sordu. "Allahim!" dedi "Kadinlar nicin bu kadar kolay aglayabiliyorlar?" Allah dedi ki... "Ben kadinlari ozel yarattim!... Tum yasamin agirligini tasiyabilecek kuvvette olmasina ragmen baskalarina teselli verecek kadar yumusak omuzlar; dogumun acisina oldugu kadar dogurduklari evlatlarinin nankorlugune dayanabilecek ic kuvvetini verdim. Baskalarinin kuvvetinin kalmadiginda devam edecek azmi, ailesinin hastaliginda yorgunluga papuc biraktirmayacak kudreti verdim. Her turlu agir sart altinda, ve hatta annelerini cok kotu incitselerde cocuklarini sevmek duygusalligini verdim. Bu duygusallik her yastaki cocuklarinin yaralarini sarmalarina, sorunlarini dinleyip paylasmalarina yardim ediyor. Kocalarini tum kusurlariyla sevmek kuvvetini verdim. Onlari erkegin kalbini korumalari icin yarattim. Onlara iyi bir kocanin esini asla incitmeyecegini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranislarda bulunacagini anlayacak duyarli bir zeka verdim. Tek zayiflik olarak kadinlara birer goz yasi verdim. Tamamen kendilerinin sahip olduklari, ihtiyaclari oldugunda kullanmak uzere.. Insanlik icin bir gozyasi..." diye cevapladi. Kadini guzel yapan sey ne saci, ne vucudu, ne kendini ne sekilde tasidigidir. Kadini esas guzel yapan sevgisini paylasabilmesi, fedakarligi, sorumlulugu, anlayisi, sadece bilgiye degil ayni zamanda kalbe de yonelik aklidir.
![]() |
#2 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kadini guzel yapan sey ne saci, ne vucudu, ne kendini ne sekilde tasidigidir. Kadini esas guzel yapan sevgisini paylasabilmesi, fedakarligi, sorumlulugu, anlayisi, sadece bilgiye degil ayni zamanda kalbe de yonelik aklidir.
süpersin........
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 772
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Cennet Anaların Ayakları Altındadır."
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "..Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin,
çünkü Tanrı gözyaşlarını sayar... Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi... Üstün olmasın diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye... Kolun biraz altında korunsun diye.. Kalp hizasında sevilsin diye..."
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() love_me_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2009 00:31
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() Kadini guzel yapan sey ne saci, ne vucudu, ne kendini ne sekilde tasidigidir. Kadini esas guzel yapan sevgisini paylasabilmesi, fedakarligi, sorumlulugu, anlayisi, sadece bilgiye degil ayni zamanda kalbe de yonelik aklidir.
harika bi anlatım ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rabbim kadınları öyle bir yaratmış öyle bir zeka vermiş ki onlara ama onlara en güzede analık yakışıyor....
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2011 15:08
Tecrübe Puanı: 652
![]() |
![]() babalıkta erkege yakısır
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|