|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() |
______________________________ __________
3 atranot uzaya gidecek.Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel.Bunlar yıllarca gelmiyecekleri için en önemli ihtiyaclarını sorarlar.Alman bana sarışın,esmer,kumral hatun der.İngiliz bana bol bol içki der.Bizim temel baaa bol bol cigara der.Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar.3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar.Tabi aileler merakla bekliyor.Önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik.Sonra ingiliz iniyor adam zil zorna sarhoş.Tabiki sıra temele geliyor.Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor agzında cigarayla: -"Allahını seven baaa ateş versuuun" ______________________________ __________ temel birgün mahallenin imamına sorar hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu? hoca: evet doğru der peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler? hoca: onada 4 nuri verirler temel sinirlenip eve dönmüş bi bakmış karısı namaz kılıyo sinirlenip basmış tekmeyi -orospu mu olacan lan sen? ______________________________ __________ Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmış Bir martı Temel`in kafasına pislemiş Fadime: -Temel git şu tuvaletten tuvalet kağıdı al Temel: -Gerek yoktir kuş çoktan uçup gittu
|
|
|
|
#2 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
;DEvlenme hazırlığı içindeki çift trafik kazasında ölüp Cennet'e giderler... Damat adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennet'te evlenip evlenemeyeceklerini sorar... "Bir bakayım" der görevli melek... Aradan üç ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli haberi verir: "Herşey ayarlandı,sizi evlendirebiliriz!" Damat adayı, "Şey" der, "Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda gitmezse boşanabilir miyiz?" Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap verir: "Siz ............ mısınız? Cennet'te nikahınızı kıydırabilmek için tam 3 ay dolaştıktan sonra bir imam bulabildim... Avukat bulmak ne kadar sürer hiç tahmin edebiliyor musunuz?" ______________________________ __________ ;Diki deli akılhastanesinden kaçmaya karar wermişler.Gece vakti hızlı bir şekilde duvardan atlayarak boşluktaki tarlaya çıkmışlar.Tellerin arasından sürünerek ilerlerken bir bekçi bunların hışırtısını duymuş.hemen bağırmış:kim war orada? delilerden bi hemen:miyaw miyaw diye seslenmiş.Hışırtıyı kedinin çıkardığını zanneden bekçi tam geri dönecekken deliler yine sürünmeye başlamışlar ve yine hışırtılar başlamış.Bekçi hemen dönmüş ve bağırmış:Kim var orada?İYİCE SİNİRLENEN DELİ :MİYAW DEDİK YA LANN DEMİŞ ![]() ______________________________ __________ bir gün bir adamın 3 cocugu varmıs en büyük ortanca en ufak babası en buyuk olana bana bi su getir demiş buyuk olan ortancaya babam bı bardak su istıyo git getir demiş ortancada en ufaga babam bi bardak su istiyo git getir demiş oğlanda babasına demıskı BUNLARDAN SANA HAYIR YOK KALK KENDİ SUYUNU İÇ Bİ BARDAKTA BANA GETİR ______________________________ __________ Temizlikçi bir kadın dışardan İlkokul diploması almak için sınava girer. Tabiat bilgisinden sorular ve cevaplar şöyle -Soru "Mide ne iş yapar?" -Cevap "Sindirim yapar, yediklerimizi ögütür." -Soru "Akciğer ne iş yapar?" -Cevap "Solunum yapar, Bizi yaşatır. -Soru "Kalp ne iş yapar? -Cevap "Dolaşım yapar. -Soru "Beyin ne iş yapar? -Cevap "Bizim apartmanda kapıcılık yapar...
|
|
|
|
#3 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
Evli adama sevgilisi durmadan sakalini kesmesi için baski yapar. >Adam yalvarir : >- Baska sey iste sevgilim. >Karim sakalima bayiliyor... >Beni öldürür vallahi... >Sevgilisi o kadar israr eder, o kadar dirdir yapar ki adam dayanamaz gider kestirir sakallarini... >Sevgilisinin tesekkürü müthis olur. >Adam geceyarisi eve döner, uyumakta olan karisinin yanina sessizce uzanmaya çalisirken kadin uyanir ve karanlikta elini uzatir. >Kocasinin yanagini oksar ve uyku sersemi mirildanir : >- Özcan, sevgilim. Bu saatte burada ne isin var? >Kocam nerdeyse gelir, biliyorsun Verimli Bizim Temelin koyune bir gun ziraat muhendisleri gelmis butun koylunun tarlalarinda arastirma yapip tarlalarin verimini olcuyorlarmis.Sira Temel in tarlasina gelmis. Arastirmayi yapan muhendisler Temel e: -Temel senin tarlan cok verimli bu tarlaya 1 verirsin 5 alirsin demisler. Temel baslamis uzulmeye muhendisler: -Temel bunun nesi kotu? deyince: Temel: Neresi iyidir? Ben gecen sene buraya kaynanami gommustum der." Piyano Temel Laz oldugu icin kendinden nefret ediyormus. Amerikaya gitmis ve bircok ameliyattan sonra burnunu duzelttirmis, iyi sekilde Ingilizce ogrenmis ve meshur bir piyanist olmus. Birgun buyuk bir topluluga konser verdikten sonra seyircileri selamlarken on taraftan bir ses duymus: -Helal sana hemserum, cok iyi calayusun da! Temel: - Benim Laz oldugumu nereden anladin yahu. Halbuki Lazlara benzememek icin bir suru ameliyat oldum. - Nasil anlamayayim, demis adam. Butun piyanistler otururken sandalyeyi kendilerine cekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine cekeyusun. Ayni yerde Temel uzun zamandir gormedigi arkadasi Cemal le Istanbul da karsilasinca : - Usak nasilsun pakayum? - Iyiyum... - Cocuklarin nasildur? - Onlar da iyidur. - Peki karin nasildur? Temel boyle sorunca Cemal in birden yuzu degisir...Temel arkadasinin karisinin gecen yil oldugunu hatirlayip hemen soyle der: - Yani hala ayni mezarda mi yatiyii?
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4582
![]() |
Çok komik ve çok güzel fıkralarınız için sağolun
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4582
![]() |
Paylaşımınız için teşekkürler................... ...................
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1145
![]() ![]() |
temel birgün mahallenin imamına sorar
hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu? hoca: evet doğru der peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler? hoca: onada 4 nuri verirler temel sinirlenip eve dönmüş bi bakmış karısı namaz kılıyo sinirlenip basmış tekmeyi -orospu mu olacan lan sen? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() ![]() umitbsr58 Şuan
Son Aktivite: 22.04.2015 22:57
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
![]() ![]() ![]() Paylasım ıcın saol hepsı bırbırınden guzel
|
|
|
|
#8 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
tşkler........................ ...............
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|