Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.06.2008, 15:13   #1
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Danone yoğurt sakıncalımı?

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
DANONE TİKVEŞLİ GIDA VE İÇECEK SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.
BASIN DUYURUSU

Danone olarak internet yoluyla çirkin bir saldırıya uğradık. Tamamen asılsız iddialar içeren bir e-posta, milyonlarca insana ulaştı. Özenle ürettiğimiz ürünlerimizin toplum sağlığını olumsuz yönde etkilediği iddia edildi.

Bu çirkin saldırının failleri, hazırladıkları e-postada, saygın bir profesörümüzün adını bilgisi dışında kullanmaktan çekinmediler. Art niyetli ve asılsız iddialarını güvenilir bir kaynak tarafından hazırlanmış gibi gösterdiler [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Bu affedilmez suçun sorumluları, hem sayın Prof. Dr. Turan Karadeniz'in hem de Danone olarak bizlerin ve ürünlerimizin itibarını zedelemeye çalıştılar. Daha da önemlisi, pek çok annenin sorumluluk duygusunu istismar ederek, çocuklarının gelişimi ile ilgili gereksiz endişe duymalarına sebep oldular.

Sağlıklı ve güvenli Danone ürünlerine karşı internet üzerinden yalanlarla yürütülen karalama kampanyası aydınlatıldı.

Bir yıldan uzun süredir devam eden mücadelemiz nihayet amacına ulaştı. Bu saldırının yapıldığı bilgisayar ait takip numaraları 05.04.2007 tarihinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne ulaştırıldı.

Bilmenizi isteriz ki tüm ürünlerimiz, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ve güvenli içerikleri, üretim yeri denetlemeleri ve satış yerlerinden alınan ürün numunelerinin analizleri ile düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Buna rağmen bu çirkin saldırının ardından, bakanlığımızdan ek bir analiz talep ettik. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ürünlerimizi güvenle ve gönül rahatlığıyla tüketmeye devam edebileceklerini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

DANONE YOĞURT HAKKINDA BU LİNKTE BEYAN EDİLEN HABERLERİN ASILSIZ OLDUĞU ŞİRKET YETKİLİLİLERİ TARAFINDAN TARAFIMIZA BEYAN EDİLMİŞTİR.
BAHSE KONU EDİLEN BİLGİLENDİRMENİN SAHİPLERİ HAKKINDA DANONE TİKVEŞLİ GIDA VE İÇECEK SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YASAL İŞLEM BAŞLATMIŞTIR.
DANONE TİKVEŞLİ GIDA VE İÇECEK SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. DEN BU ASILSIZ HABERLERİN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ADRESİMİZE TAŞINMASINDAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLİYOR VE ARAŞTIRILMA YAPILMADAN ATILAN BU VE BENZERİ HABERLERİNDE SİLİNECEĞİNİ ÜYELERİMİZE BİLDİRİYORUZ.
SAYGILARIMLA
Serd@r
Alt 24.06.2008, 00:30   #2
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 929 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Danone yoğurt sakıncalımı?

Arkadaşlar lütfen hakkında araştırılma yapılmamış haberleri formumuzun içerisine taşımayalım,malumunuzdur ki biz yöneticiler herşeyi takip edemiyoruz buda insanımızın yanlış bilgilendirilmesine sebep oluyor ve bu sektöre hizmet verenlere karşı farkında olmadan emek hırsızlığında bulunuyoruz.
Lütfen daha dikkatli olalım.

Sayın Danone yetkililerinede bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum,ne yalan söyliyeyim ben geçen yıldan beri bu şekilde bilgilenmiştim,neyse şimdi gönül rahatlığıyla seçebileceğim bir yoğurt markasına daha kavuştuk
Saygılarımla!!!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)