|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırsever İşadamı hemşehrimiz Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür kendi doğduğu ilçe Divriği’ye 50 yataklı Devlet Hastanesi yaptırıyor, hastane yapımı ile ilgili protokol Valilik makamında düzenlenen programla imzalandı. Protokol İmzası öncesinde konuşan Vali Veysel Dalmaz, Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür’e, Sivas’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Hayırsever işadamı Özgür’ün başta eğitim olmak üzere hemen her alanda Sivas’ın gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Vali Dalmaz, bu tür desteklerin artmasıyla beraber Divriği ilçesinin hızlı bir gelişim sürecine gireceğini söyledi. Hayırsever işadamı Sadık Özgür tarafından yaptırılacak hastanenin anahtar teslimi olarak kendilerine teslim edileceğini vurgulayan Vali Dalmaz, “Hazırlanan protokole göre; İnşaatın yürütülebilmesi için gerekli ayni, maddi, hizmet şeklindeki tüm harcamalar ile 12 daire lojman hayırseverimiz tarafından karşılanacaktır. Hastanenin çevre düzenlemesi hayırsever tarafından yapılacaktır. Yine hastanenin mefruşat işi, gerekli olan ofis mobilyaları, yatak, karyola, etejer, dolap, büro malzemeleri, hasta bekleme bantları, bankolar, röntgen, ultrason, hasta sedyeleri, personel yemekhane malzemeleri, çamaşırhane makine ve teçhizatları hayırseverimiz tarafından karşılanacaktır” dedi Hayırsever İşadamı Sadık Özgür ise doğup büyüdüğü memleketine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Divriği ilçesinde eğitim alanında önemli bir mesafe kat ettiğini dile getiren Özgür, “ilçemize eğitim alanında gerekli yatırımları yaptık. Şimdide inşallah sağlık alanında çok büyük bir eksikliği giderecek olan hastanemizin temelini en kısa sürede atacağız. 50 yataklı hastanenin tamamlanmasının ardından Divriği de yaşayan insanımız her türlü sağlık hizmetlerini artık kendi ilçesinde alacak” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Divriği Devlet Hastanesi Yapım Protokolü Vali Veysel Dalmaz, Hayırsever İşadamı Sadık Özgür ve İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan tarafından imzalandı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihayet memleketini hatırlayan birileri çıktı... Herkesten böylesi yardımlar ve yatırımlar bekliyoruz...
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1062
![]() ![]() ![]() ![]() |
kale kilit Türkiyenin en büyük kilit firması. bence bu firmanın sivassporada yardım etmesi gereklii.. inşallah bu yatırımların devamı gelir..
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
Birilerinin bu denli güzel şeyler yapması sevindirici Memleketimize hayırlı uğurlu olsun İnşallah bu tür yatırımlarun devamı gelir
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
Allah Allah ne olduda böyle bir yardım yapıldı şaşırdım
geçenlerde sivasspora sadaka gibi 5 milyar yarım yapan firma degil mi bu firma
|
|
|
|
#6 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 973
![]() ![]() ![]() ![]() |
allah o kişiden razı olsun allah artırsın ne diyelim....teşekkür ederiz bir sivaslı olarak...demek ki insanlık ölmemiş..
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
![]() Hayırsever İşadamı hemşehrimiz Kale Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür kendi doğduğu ilçe Divriği’ye 50 yataklı Devlet Hastanesi yaptırıyor olması biz sivaslı hemşehrilerini gururlandırmıştır allah sizden razı olsun, işadamı Sadık Özgür tarafından yaptırılacak hastanenin anahtar teslimi olarak hayırseverimiz tarafından karşılanacak olamsı ayrıca taktire şayan bir hareket”
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() 35fulya58 Şuan
Son Aktivite: 17.05.2011 21:19
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bunlar inşallah başlangıç olur. Daha çok ve daha güzel yatırımlar ve yardımlar yapılır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yiğido
![]() ![]() köyüm Şuan
Son Aktivite: 10.07.2011 15:54
Tecrübe Puanı: 662
![]() |
sayın sadık özgür e teşekkür ederz ama dev gibi kale kilit için bu çok az bence haydi sadık bey 1 tanede sivas merkez e yaptırın bir 50 yataklı hastahane ne olacak size kürdan gelir hayır duaları yeter bereketiniz artar ayrıca zaten ödeyeceğiniz vergiden düşeceksiniz biz hemşehrileriniz olarak evimize kale kapı yaptırdık kapı komşularımıza reklamınızı yeteri kadar yapıyoruz gerçi çok para verdim ama helal olsun kapımdan memnunum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 01:19
Tecrübe Puanı: 958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Sadık Bey'e teşekkür ediyorum,örnek alınması gereken bu hareketi,hakikaten taktire şayan,İnşaAllah başka işadamlarımıza öncü olur.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|