|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LÜTFEN SADECE GÜLÜNÜZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 897
![]() |
Tamam abi bizde gülelïm herkes gülsün D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
Türk dostuna hediye...
Karadenizliler, bir konferans düzenlerler. Bu konferansa konuşmacı olarak ünlü bir Amerikalı bilim adamı da davet edilir. Amerikalı konuk, bir hafta erken gelir, hem tatil yapar hem de Türkleri yakından tanıma fırsatı bulur, halkla kaynaşır, kendini sevdirir. Karadenizliler ile Amerikalı bilim adamı hemen her konuda anlaşırlar, uyum içinde konferans biter. Ayrılık günü gelir, Karadenizlileri alır bir düşünce. Biz bu değerli bilim adamına nasıl teşekkür edelim? Aralarında toplanırlar, başkan konunun önemini vurgulamak için der ki: “Biz bu Türk dostu, değerli bilim adamına nasıl bir hediye alalım ki bizi unutmasın? Hem kullanışlı birşey olsun, hem her eline aldığında bizi hatırlasın?” Salonda kısa bir sessizlik olur, arka sıralardan Temel elini kaldırır: “Sünnet ettirelim..!”
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
20 yıl önce...
Evin hanimi gece yarisi uyanir ve kocasinin yatakta olmadigini farkeder. Yataktan kalkar ve kocasini mutfakta bulur. Koca dalgin-dalgin kahve icmektedir ve akli cok uzaklardadir. Üstelikgözlerinden yas gelmektedir. "Ne oldu sevgilim?" diye sorar kadin. "20 yil önceki ilk bulusmamizi hatirliyor musun?" der adam. "Tabi" der kadin. "16 yasindaydin o zaman. Arka koltukta sevisirken baban basmisti bizi." "Evet hatirliyorum." "Babanin silahini yüzüme dayayip -ya kizimla evlenirsin ya da 20 sene hapiste yatarsin- demesini de hatirliyor musun?" "Hatirlamaz miyim..." Adam yanagindaki gözyaslarini silerek "Biliyor musun, bugün hapisten cikmis olacaktim..."
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
Baston
85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: Doktor - İçeride doğum yapan bayan yakınınız mı? Adam - Evet, eşim. Dotor - Ama bayan 25 yaşlarında... Adam - Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani? Doktor - Yoo, aklıma benim dedem geldi de. Adam - Nesi varmış dedenizin? Doktor - Kendisi av meraklısı idi. Sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Birgün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman dedeciğim sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi ısrar etti ve hazırlandı. E tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya dedem yaşlı. Bastonunu omzuna koydu doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü... Adam - Olur mu, başkası vurmuştur onu. Doktor - Ben de onu demeye çalışıyorum işte.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 806
![]() ![]() |
güzeL miş ya elıne sagLık
) iyi güLmeLEr![]()
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
Cennetin kapısında...
Üç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında duruyormuş (doğal olarak yeni ölmüş adamlar bunlar). İlk adama nasıl öldüğünü sormuş melek. Adam anlatmış: "Uzun süredir karımın beni aldattığından şüpheleniyordum.İş seyahatine gitme bahanesiyle evden çıktım ve 2 saat sonra haber vermeden döndüm. Karım çıplaktı ve banyodan yeni çıktığını söyledi ama ben ona inanmadım çünkü saçları kuruydu. Hırsla evi aramaya başladım, kimse yoktu, fakat yatak odasının penceresinde iki el gördüm. Yarı çıplak ter içinde bir adamdı bu.. Ellerine vurarak onu aşağı düşürdüm ama çok şanslıymış, çiçek tarhının üzerine düştü ve ölmedi. Ben de buzdolabını üzerine attım. Adam öldü ama ben de kalp krizi geçirdim." Sıra ikinci adamdaymış: "Şortumu giymiş evimde günlük sporumu yapıyordum. Koşu bandını fazla hızlandırmış olmalıyım, birden şerit koptu ve beni üzerinden fırlattı, pencereden dışarı uçtum. Neyse ki alt katın penceresine tutunabildim. Ama manyağın biri beni ellerime vurarak aşağı düşürdü. Neyse ki çiçeklerin üzerine düşüp kurtuldum ama sapık herif bu sefer de üzerime buzdolabını attı ve burdayım işte..." sıra üçüncü adamdaymıi: "Ben buzdolabının içinde çıplak bir şekilde bekliyordum, kendimi burada buldum."
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1137
![]() |
tamam bizde güleriz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : YORULDUM YA
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslı_gız Şuan
Son Aktivite: 28.08.2009 13:56
Tecrübe Puanı: 721
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() of be ağzıma gülmekten kıramp girdi![]()
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() HaYLaZ Şuan
Son Aktivite: 17.01.2010 22:12
Tecrübe Puanı: 750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Gülünce Sonra Cok Dayak Yiom
![]() en iisi tebessüm.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|