|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 631
![]() |
![]() AYRILIK ZAMANI
Ya beni de götür ya aşkı bitir Akılsız başımı dağlara götür Tüm hatıraları yakmada getir Koklarım anılar dursun sevdiğim Kapısının önü ceviz ağacı Mevla tattırmasın sevene acı Ayrılık zamanı şimdimi hancı Sevda oku bana vursun sevdiğim Seni düşündükçe artıyor sancı Mahkemeye çıkak söylesin savcı Sen maralsın güzel benise avcı Kader bize tuzak kursun sevdiğim Suçum varsa tutuklasın mahkeme Ortalık karıştı çıktı hengâme Gidipte bunları babana deme Yaradanım hesap sorsun sevdiğim Veysel Kızlarkayası 02.08.2008 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() |
![]() SENDE GEL
Olmasın ayrı gayrılık Girmesin araya ayrık Bu ne emir nede buyruk Birlikte birlik olalım Birlikte huzur bulalım Doğacak elbet o güneş Sen de gel ol bize kardeş Hiç kimseye olmayız peş Birlikte birlik olalım Birlikte huzur bulalım Hedef belli önce vatan İnsanlığı eşit tutan Kalpler sevgiliye atan Birlikte birlik olalım Birlikte huzur bulalım Mert ve yiğitlerin yeri Sade içimizden biri Dönüş yoktur burdan geri Birlikte birlik olalım Birlikte huzur bulalım Tutuşalım hep el ele Toplanalım hilal güle Kinimiz yok farklı dile Birlikte dirlik olalım Birlikte huzur bulalım Yok, öyle ayrı gayrımız Hainleredir tavrımız Vatana feda canımız Birlikte birlik olalım Birlikte huzur bulalım Nizam’ı âlem ocağı Türk ve İslam ın bucağı Dalgalandır al bayrağı Birlikte birlik olalım Birlikte huzur bulalım VEYSEL KIZLARKAYASI 29.TEMMUZ.2008 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() |
![]() YNE SEN YOKSUN
Gün batışı hüzün çöker gönlüme. Bu akşam yanımda yine sen yoksun. Gökte yıldızların bini yanıma. Tek tek düştü ama yine sen yoksun Karardı dünyam her taraf zindan Seninle aydınlık yarınlar uman Takvimde sararıp düşen yaprak dan Sayfa sayfa aldım yine sen yoksun Şansıma şarkılar hüzzam çalıyor Nameler oturmuş hayel kuruyor Bu göz tane tane seni arıyor Dostlarım yanımda yine sen yoksun " Kaderime yanayım yine sen yoksun VEYSEL KIZLARKAYASI 28.ARALIK.2007.CUMA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() |
![]() GÜLLER PERİŞAN
Gidem bir âlime akıl danışam Senden ayrılalı hâllar perişan Derdim arzeyleyip biraz konuşam Baharında soldu güller perişan Söz geçmiyor gönül halden bilmiyor İz etmiş kalbime kolay silmiyor Yolları gözlerim kokun gelmiyor Eser acı poyraz yeller perişan Aşk vurgunu oldum çile doluyum Senin değil yaradanın kuluyum Adım Veysel sologlunun ogluyum Gönül yar’a kırık diller perişan 11.03.2008 VEYSEL KIZLARKAYASI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() |
![]() AKLIN NAMLUSUNA MERMİYİ SÜRDÜM
Aklın namlusuna mermiyi sürdüm Kendi ellerimle defterim dürdüm Her gülün dalında resmini gördüm Ben senin elinden naçarım gönül Kıskandım bülbülü koymadım bağa Beni del eyledin düşürdün dağa Seninde başına yar taşlar yağa Ben senin elinden düçarım gönül Veysel’i bıktırıp dara getirme Şu ömrümü harap edip bitirme Beni genç yaşımda alıp götürme Ben senden ebedi kaçarım gönül 15.04.2008.saat.00.35. Veysel KIZLARKAYASI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() |
![]() ŞU GARİP GÖNLÜMÜ ÇALAN SEVDİĞİM
Şu garip gönlümü çalan sevdigim. Beni yaralayıp vurma ne olur. Uzaktan uzaga el gibi öyle Gel sarıl boynuma üzme ne olur Asuman yüzünde kaşların kalem. Sen söyle ben yazam katibin olam. Bir el et sevdigim yanına gelem. Öyle uzak durup süzme ne olur. Köşe başlarında boynum bükülü. Taramış saçını dökmüş kakülü. Benim sevdam dağlar gibi dikili. Yazıda Veyselsiz gezme ne olur. VEYSEL KIZLARKAYASI 29.KASIM 2007.PERŞEMBE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|