|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CrSivaslim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2025 13:22
Tournaments Won: 2 Üyelik Tarihi: 22.12.2007
Tecrübe Puanı: 881
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Merhaba - Kon-nichiwa
· Güle güle - Sayounara · Görüşürüz - jaamataashita · Günaydın - O hayou gozaimasu · İyi günler - Kon-nichiwa · İyi akşamlar - Konbanwa · İyi geceler - Oyasuminasai · Evet - Hai · Hayır - Iie · Teşekkürler - Arigato · Bir şey değil - Douitashimashite · Lütfen - Douzo · Pardon; özür dilerim - shitsurei shimasu . Arkadaş - Tomodachi . İngilizce - Eigo . Ben - watashi, watakushi · Biz - watashi tachi, wareware · Sen - kimi · Siz (tekil) - anata · Siz (çoğul) - anatagata · Onlar - karera · Bu [Japonca] nasil soylenir? - Kore wa [nihongo] de nan to iimasuka? . Adınız nedir? - Anata no namae wa nan to iimasu ka? . Nasılsınız? - O-genki desu ka . Tanıştığımıza memnun oldum - O-ai dekite ureshii desu. · Çok teşekkürler - Arigato gozaimasu · Anlamıyorum - Wakarimasen . Kahvaltı - Chohshoku · Öğle yemeği - Chuushoku · Akşam yemeği - Yuushoku . Bugün - Kyou · Dün - Kinou · Yarın - Asu · sıfır - zero · bir - ichi · iki - ni · üç - san · dört - yon · beş - go · altı - roku · yedi - nana · sekiz - hachi · dokuz - kyuu · on - juu · on bir - juu ichi · on iki - juu ni · on üç - juu san · on dört - juu yon · on beş - juu go · on altı - juu roku · on yedi - juu nana · on sekiz - juu hachi · on dokuz - juu kyu · yirmi - ni juu · yirmi bir - ni juu ichi · otuz - san juu · kırk - yon juu · elli - go juu · altmış - roku juu · yetmiş - nana juu · seksen - hachi juu · doksan - kyuu juu · yüz - hyaku · bin - sen · bir milyon - hyaku man · Saat kaç? - Nanji desuka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|