|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 879
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ma'rifet gerektir ebed yolcusuna,
Herseyden önce kendini bilmek gerektir. İnmeli ruhunun derinliklerine, kendini keşfetmesi gerektir. Sonra kulak vermeli kainatın sinesine Yükselen nağmelere mânâ vermesi gerektir. Ve sonra dönüp asırlar öncesine Hakikat Güneşi'ni dinlemesi gerektir. Şuur gerektir ebed yolcusuna, Asrını idrak etmesi gerektir. Bir bir teşhis koymalı hastalıklarına, reçetesini bilmesi gerektir. Sonra dönüp, Asrın Pişdarı'na, kulak vermesi gerektir... Azık gerektir ebed yolcusuna, Sabır gerektir ebediyet yolculuğuna ve yağan şeytan oklarına... Çünkü adım başı pusu kurmuş ilhad ordusu, adım başı bataklık. Dikkatle basmak, batmaktan korkmak gerektir... Bir ölçü gerektir ebed yolcusuna Kainattaki ölçüye denk bir ölçü. O ölçüyle bakmalı kainat kitabına, fanilere o ölçüyle kıymet vermeli Ve varmadan kabir kapısına Masivaya sırt çevirmek gerektir... Azim ve sebat gerektir ebed yolcusuna. Aşılmazları aşmak ve nurlu ufka ulaşmak için Kavuşmak için ebediyet kervanına... Ve dayanmak gerektir fikrin çilesine ve ızdırabına... Aşk gerektir ebed yolcusuna, zafer aşkı. Sancağı dikmek için asrın burçlarına . Ve sökmek için asırlık ilhad bayrağını... Lakin varınca yolların son durağına Gurura kapılmadan, mütevâziyâne çekip gitmek gerektir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 682
![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
şarkı sözleri | kronik | Şiirler | 321 | 26.08.2010 06:48 |
EDEB | seva | Serbest Dini Konular | 0 | 18.08.2008 16:01 |
GIYBET | masum | Dini sohbet | 2 | 10.05.2008 09:48 |
Biraz Edebli Olmanın Kime Ne Zararı Var | KAFKASKAR | Arşiv | 0 | 26.02.2008 15:37 |