Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.10.2008, 18:15   #1
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1121 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart PKK'YA HAVA OPERASYONU!

Genelkurmay Başkanlığı, bugün Hakkari Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetleri'ne mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan basın açıklamasında şu bilgilere yer verildi: "3 Ekim 2008 tarihinde Aktütün Jandarma Sınır Bölük merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıya katılan PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensuplarının takibine devam edilmektedir.

Bu kapsamda, 6 Ekim 2008 günü Hakkari ili Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edilmiştir. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

İcra edilen operasyonlarda, her zaman olduğu gibi sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gerekli hassasiyet gösterilmiştir."
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)