|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() Oğlum Ehsan
Anan sena heyran, nasılsan, ne heldesan Biz aramasak sormasak sen bizi ne arisan, ne sorisan Sen heyırsız bir evlatmışsan Fekat anana bir mektup yazmıysan, Sen heç ALLAH’tan korkmiysan, Bizi merakta bırakiysan Dün dayin oğli geldi Angara’dan Sağlık haberini ondan almişam Seni belediye otobozunda bir kızlan gömüş Sözlüm diye bahsetmişsan Parmağına da yüssük tağmışsan Hüseyn’e dedim ki, helem biraz anlat Dedi ki ay parçası, gülende güller açiy Ağliyanda yüzüne mercan saçiy Bele güzel ne görünmiş, ne duyulmiş Ehsan sen nasıl evlatsan Büyüklerinde danışmadan evlenmeye kalkmışsan Kardeşinden de mi ibret almiysan Getti, bir tango kız getirdi Ne gendi rahat etti, ne bize rehat ettirdi Kız da kız olsaydı, yüregim yanmazdı Eyle zayif eyle zayif ki eyni çırtık Eso’ya benziyi Çöğ gibi bacagi, Emin ağa gibi de ayagi vardi Çamaşır tokacı gibi de elleri vardi Ne konuşmamizi beğeniydi, ne yemeğimizi yeyiydi Zikkimin kökünü yiyeydi Pırçıkli meftuneyi ağzına koymiydi Kibe kudure kaşıgını ağzına koymiydi Mengegoş kebabından miğdesi bulaniydi Herşeye yeni, yeni adlar takaydi Ben diyidim babakunuç, o diyidi patlıcan ezmesi Ben diyidim lebeni, o diyidi yoğurt çorbası Ben diyidim klori aşi, o diyidi ekşili köfte Yok carut değil, faraş imiş, küçe değil, sokak imiş Havuca, pırçıklı demek ayıp imiş Ben bele konuşurum deye benden utanırmiş Niye gendi yaptiğindan utaniyi Gün öğle oliydi, yatağdan kalkiydi Ne havşi süpüriydi, ne ayak yoluna su dökiydi Benim elimden çaput, onun elinden roman düşmiydi Gezmeye gidince en öne de o düşiydi Bigün baban dükkandan erken geldi Hanimin gızı yerinden teprenmedi Babanın çok ağırina gitti Bıraksam alimallah saçini, pırçıkini yolacakti Oğlum Ehsan, Ben ne şanssız bir kariymişam Kaynanaların zalim zamanında gelin olmuşam Gelinlerin zalim zamanında kaynana olmuşam Kime ne ettim ki bunu bulmişam Oğlum sen, sen olasan Akli başinda bir kız alasan İster Diyarbakırlı, ister yedi kat yabancı olsun Yeter ki helal süt emmiş olsun İstiyem ki sonra pişman olmayasan Kari kısmı ayakkabı değil, sıktı mı çıkarasan Namusum diyeceğsen, ömrü billağ çekeceğsen Oğlum Ehsan Biliyem eyisin hoşsun ama çabuk kıziysan Kızınca da ayran gibi kabariysan Oğlum asabi erkeğin kahrı çok olur Kahır çeken kari zor bulunur Onun içindir ki oğlum Ehsan Yüce ALLAH kadınların sabrını hamurdan yoğurmuştur Analar hanımdır, sultandır, hatundur Anaların mekanı cenneti aladır Analar ışıktır, analar nurdur Kadın, yüce ALLAH’ın erkeğe bir lütfudur... Mutlu Budak
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 772
![]() ![]() |
![]() güzeL payLşım emegine sagLık ................
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar fatoş_yvz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() |
![]() süper bir mektup
en güzel lafta bence ![]() Oğlum Ehsan, Ben ne şanssız bir kariymişam Kaynanaların zalim zamanında gelin olmuşam Gelinlerin zalim zamanında kaynana olmuşam Kime ne ettim ki bunu bulmişam
![]() |
#4 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ben de aynı cümleleri alıntı yapmak üzereydim ki
![]() |
#5 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Belkim inanmayacahsağız emme, vallah ben de ele düşüniydim. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ne tevafuk benimde koca mektupta dikkate değer bulduğum cümle bu idi... Heralde böyle bir şiveden böyle veciz bir söz beklemediğimizden olsa gerek dikkatimizi çekti. Paylaşım için sağol!
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Serd@r'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CrSivaslim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2025 13:22
Tournaments Won: 2 Üyelik Tarihi: 22.12.2007
Tecrübe Puanı: 886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gerçekten güzel bir Mektup
Allah herkesin Çocuklarina kavuştursun ![]()
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Herkes kaynanalardan ne kadar muzdaripmiş yahu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2010 16:34
Tecrübe Puanı: 669
![]() ![]() |
![]() SÜPERDI AYPARCAM TSK::::OKUDUM VE OKUDUKCA GÜLDÜM NE GÜZEL KONUSUYOR COK AKILLI KADINMIS UMARIM OGLUDA AKLINI BASINA ALIR VE ANASININ KIYMETINI BILIR:::::::O GÜZELIM CAMASIR TOKACINA BENZEMEYEN GÜZEL ELLERINI ÖPMEYE GIDER::::::::::::HOS KALIN[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gül... Şuan
![]() Son Aktivite: 05.05.2010 15:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Herşeye yeni, yeni adlar takaydi
Ben diyidim babakunuç, o diyidi patlıcan ezmesi Ben diyidim lebeni, o diyidi yoğurt çorbası Ben diyidim klori aşi, o diyidi ekşili köfte ![]() ![]() ![]() Klori aş bizde de var ama ben doğulu değilim. Çok güzel paylaşımdı, gülümseyerek okudum, teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ...Gül...'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Menderes'in Son Mektubu | *AHISKALI* | Serbest Kürsü | 0 | 24.09.2008 10:43 |
Şehit Askerin Son Mektubu... | Kaptan-58 | Arşiv | 16 | 10.07.2008 18:40 |
Mimar Sinan'in mektubu: | fakıllı | Arşiv | 1 | 05.03.2008 15:20 |
Bir babanın Sn. Başbakan mektubu; | orhanakbulut_58 | Arşiv | 3 | 02.11.2007 21:37 |
DÜNYANIN İLK AŞK MEKTUBU | orhanakbulut_58 | Arşiv | 1 | 27.10.2007 08:16 |