|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() Gözde006 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.11.2008 18:17
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bir Taneme Bu aralar o kadar durgunum ki Yüreğimde akan çağlayanlar kurudu Aklımda kalan o saplantılı hayalin Ne kadar istesemde gerçek olamaz ki. Bu adam senden kesti ümidi Şimdi sevgin buharlaşan deryalar gibi Kimse bilmez bu ruh halimi Meçhule giden bir göçebe kuş gibi. Bu şiiri sevdiğim bana yazmıştı.Gayet güzel yazmış sizinle paylaşayım dedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ALDANMA CAHİLİN KURU LAFINA
Aldanma cahilin kuru lafına Kültürsüz insanın külü yalandır Hükmetse dünyanın her tarafına Arzusu hedefi yolu yalandır Kar suyundan süzen çeşme göl olmaz Gül dikende biter diken gül olmaz Diz diz eden her sineğin bal'olmaz Peteksiz arının balı yalandır İnsan bir deryadır ilimle mahir İlimsiz insanın şöhreti zahir Cahilden iyilik beklenmez ahir İşleği ameli hâli yalandır Cahil okur amma alim olamaz Kâmillik ilmini herkes bilemez Veysel bu sözlerin halka yaramaz Sonra sana derler deli yalandır Aşık Veysel ŞATIROĞLU
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GÖNÜL BİR GÜZELİ SEVMİŞ
Gönül bir güzeli sevmiş ayrılmaz Dolanır peşinde çoban misâli Hiç kimse bu derdin dermânın bilmez Azmış yaraları perişan hali Lokman çare bulmaz yoktur Eflâtun Yârdan ayrılması ölümden çetin Elde endaz ettim bu aşkın atın Terk ettim sılayı vatanı ili Ferhat Şirin için kestiği taşlar Benim senin için döktüğüm yaşlar Seni yaksın beni yakan ateşler Yaktı bu sinemi savruldu külü Arılar bal için bekler petekler Alır her çiçekten verir emekler Mecnun Leylâ için pınarı bekler Ben de bir yâr için olmuşum deli Evvelden var idi bu sevda bende İlikte damarda cesette canda Ölünce hû çeksin kemiğim sinde Dünyada durunca Veysel'in dili Aşık Veysel ŞATIROĞLU
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
![]() Bir şiirde benden:....
İNSANLAR ...... iNSANLAR VARDIR; DERiN BIR OKYANUS... iLK ANDA ÜRKÜTÜR, KORKUTUR SiZi. DERiNLiKLERiNDE SAKLIDIR GiZi, DALDIKÇA ANLARSINIZ, DALDIKÇA TANIRSINIZ; YANINDA KENDiNiZi iÇi BOŞ SANIRSINIZ iNSANLAR VARDIR; ÜSTÜ NiLÜFERLERLE KAPLI, BULANIK BiR GÖL GiBi... NE KADAR UĞRAŞSANIZ GÖRÜNMEZ DiBi. UZAKTAN GÖRÜNÜŞÜ ÇEKiCi, ALDATICI, iÇiNE DALDIĞINIZDA NE KADAR YANILTICI... NE ZAMAN NE GELECEĞiNi BiLEMEZSiNiZ; SOKULMAKTAN KORKARSINIZ, GÜVENEMEZSiNiZ iNSANLAR VARDIR, COŞKUN BiR AKARSU... YAKLAŞMAYA GELMEZ, ALIR SÜRÜKLER. TUTUNACAK YER GÖSTERMEZ BEYAZ KÖPÜKLER! NE ZAMAN NEREDE BIRAKACAĞI BELLi OLMAZ; BU TiP iNSANLA BiR ÖMÜR DOLMAZ iNSANLAR VARDIR; SAKiN AKAN BiR DERE... iNSANI RAHATLATIR, HUZUR VERiR GÖNÜLLERE. YANINDA OLMAK BAŞLI BAŞINA BIR MUTLULUK. SESiNDE, GÖRÜNTÜSÜNDE TATLI BiR DURGUNLUK. iNSANLAR VARDIR; ÇEŞiT ÇEŞiT, TiP TiP. HER BiRi BAŞKA BiR KARAKTERE SAHiP. GÖRMELi, iNCELEMELi, DOĞRUYU BULMALI. HER ŞEYDEN ÖNEMLiSi iNSAN, iNSAN OLMALI Can Yücel ustanın ağzından...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HZ. ALİ ile ilgili konular | Esengül | Dini Bilgiler | 331 | 15.03.2010 13:33 |
Çocuklarınıza güzel isimler verin | gul-i_ahmer | Annelik | 10 | 30.12.2008 06:08 |
Güzel bir Şiir | CrSivaslim58 | Şiirler | 1 | 12.08.2008 14:35 |
İki Hece, Tek Yürek Atışı... | FurkaN | Serbest Dini Konular | 0 | 02.12.2007 18:29 |
Güzel Bir Şiir! | serhat3358 | Arşiv | 3 | 19.08.2007 08:43 |