![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YANIMDA YOKSUN ANNEM
Dün gece düşümde idin, şefkatini hissettim Sıcacık kollarındaki soluğunla uyudum Doyamadım gül kokuna seni içime çektim Uyandığımda, ne acı, yanımda yoksun annem... Hastalanıp sancılandım, anam dedim, bilmedin Duyamadın hiç sesimi yoksa kesin gelirdin Silen yoktu gözyaşımı, sen olsaydın silerdin Tutmadı yerini kimse, yanımda yoksun annem... Aramızda uzun yıllar yaşamanı isterdim Derdime derman olurdun, dünyaları verirdim Şimdi tutan yok elimden olsa da birçok derdim Saramadılar yaramı, yanımda yoksun annem... Yokluğuna alışmak zor güneş artık doğmuyor Geceler suskun, gizemli, seher sensiz olmuyor Yüreğimde özlemin var, ruhum huzur bulmuyor Seni her dem ansam bile yanımda yoksun annem Ben de ana oldum ama değer bilen yok annem Emekler hep bomboş imiş, unutuluyor annem Yattığın yer cennet olsun, nur içinde ol annem Özlüyorum şefkatini, yanımda yoksun annem... SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 932
![]() ![]() ![]() |
![]() emeğine sağlık güzel ve manidar bir şiir.......
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çok güzel bir şiir elinize, kaleminize, yüreğinize sağlık Sabiha hanım,
Sevgidir herşeyin ilacı, her yolun harcı yapar insanı baştacı, teşekkür eder yeni şiirlerinizi paylaşmanızı dileriz.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
![]() Emeğine Yüreğine Sağlık
Çok güzel olmuş insanı alıp derinlere götürüyor Teşekkürler
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 742
![]() emeğine sağlık
çok güzel olmuş
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Çok hoşuma gitti ve çoook derinden etkiledi beni. Duygularımı ifade etmek istemiyorum şu an, bunun acısını yaşayan bilir diyeyim sadece.
Elinize ve emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() zehra kartal Şuan
![]() Son Aktivite: 13.07.2013 14:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() çok güzel zaten ,sabiha ablanın şiirleri ve yazıları allah razı olsun sabiha abladan,çok güzel tanıtıyor sivasımızı ve şivemizi
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sabiha ablacım yine çok güzel bir şiire imza atmışşınız tebrik ederim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 833
![]() DATLI SİVAS’IM
Neydip nişler ganasıya Sivas’ımı tanıdırım Zabaha dek uyhu dünek yoh osanmadan yazarım Enük cücük bilsin diye adetleri ağnadırım Essah seni bek severim toprağı datlı Sivas’ım Ne ganyana,ne gaynata niyeysem artuh sevülmez Gelin andılır oturur, yemek bile bişiremez Gandırırlar gocasını evcümanlık ne bilemez Geleneği belledirim gençlere datlı Sivas’ım Gocalar da garısını atasına değişirler Emekleri unudarah utanmadan çemkürürler Kendi enük cücüğüne sevgu saygu oğredmezler Unuduldu vah el öpmek, adeti datlı Sivas’ım Toprağını eken yok ki herif otursun gahvede Sonra da hep sızlanırlar iş yokki hani nerde Halbusam ki ekmeğini daşdan çıharır iş çok her yerde Ahali bek tenbel oldu , parkta oturur datlı Sivas’ım Aha Ramazan geliyor hatırlansa fuhareler Bir gab yemek götürerek birçok sevap işleseler Her gün iftar sofrasında aç olanı düşünseler Verir Allah gısmetini insanı datlı Sivas’ım Kış devlüğü unuduldu,büberler gurudulmuyor Peskütanı tanımıyorlar ki ,kelecoş bişirilmiyor Yuha, fetil,erişte açılmıyor ohlava ellenmiyor Gıymalıklar yapardukya hey gidi datlı Sivas’ım Sivas’ımda cadde sohah ,yıhılarak viran oldu Sözümona tamir diye tarih marih unuduldu Meydanda galmadı ağaç,etraf guru daşla doldu Anılarda galdı herşey yanarım datlı Sivas’ım Hagıygı Sivas’lı galmadıki,koşeyi dönüp geddiler Ayda yılda yalandan gelip toprağına saab çıhmadılar Goltuh sevdalısı yetkililer galhıpda calışmadılar Ciğerlerim dağlanıyor sönmüyor datlı Sivas’ım Cumhuriyet , kültür, sanat, tarih şehrisin gurur duyarım Sonsuza dek sahip çıkar bütün ahaliye tanıdırım Şivemiz de özümüzdür severek bele yazarım Yiğidoyum ta ezelden severim datlı Sivas’ım Arada daş attım diye sakın ha gızmayın Sabiha’ya Ben hagıygı Sivaslıyım, mertce,doğru yazarım buraya Goğnüm ister saap çıhak Sivas’a hepimiz gucahlaşah Birlik beraberlik içinde dudgun olsak datlı Sivas’ım SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() Ellerinize, emeginize, o güzel siir dolu yüreginize saglik Ablacigim
![]() Basarilarinizin devamini dilerim....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir Sen Yoksun Yanımda | ErdalGüler | Arşiv | 0 | 27.09.2007 11:00 |