|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2008 yılı sonuna kadar 3 bin 900 aileye kömür yaptı. T.C. Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 8 bin ton kömürün büyük bir bölümü ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. 2008 yılı Aralık ayı sonuna kadar ihtiyaç sahibi ailelere 2 ton kömür yardımı yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kış mevsiminin yarılanmasından dolayı 2009 yılı başı itibariyle ihtiyaç sahibi ailelere birer ton kömür yardımı yapmaya devam ediyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yılmaz Daşlı, şuana kadara 7 bin 700 ton kömür dağıttıklarını belirterek, “8 bin ton kömür geldi ve büyük bir kısmını dağıttık. Şimdiye kadar yaklaşık 4 bin aileye kömür yardımı yaptık ve bu yardımlarımız halen sürüyor. Toplam kömür yardımı yapacağımız ihtiyaçlı ailesi sayısı 4 bin 300 civarında” diye konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve T.C. Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu bu güzel davranışı kutluyorum.
Kış aylarında malum havalar çok soğuk oluyor,Dışarıda kalan ve kömürü olmayan vatandaşlarımıza Allah sabır versin. En yakın zamanda sıkıntılarının geçmesi dileğiyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() En yakın zamanda sıkıntılarının geçmesi dileğiyle.
Allah yardımcıları olsun beterin beteri var derler biz bi pencereden bile bakamıyorken dişarda olan vatandaşlarımız ne çilelerle ısınıyordur :(
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1109
![]() |
![]() böyle yardim kampanyalarini düzenleyenlerden allah razi olsun
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Devletin asli görevleri arasinda vatandasini korumak ve kollamak vardir. Iki torba kömür verdiler diye onlara minnettar olmayalim. Eger bu yardimi ben yaparsam yardim yapilanlar bana tesekkür ederler ama devlet bunu hatta daha fazlasini yapmak zorunda. Bu yapilan yardim elbette ki güzel ama lütfen artik sunu anlayalim; bu yapilann kömür yardimi sizin hakkiniz size lütuf gibi gösterilmesine kanmayin. Dünya üzerinde bulunan bütün sosyal devletler vatandasini korurur gözetir ve onun gücünün yetmedigi yerde destek saglar ve bunu gazete mansetlerinde yada internet sayfalarinda haber olarak yayinlatmaz. Bu gayet siradan bir olaydir. Hatta lafi bile edilmez.
Artik bizim ülkemizde de insanlarimizin bunun farkina varmasi ve bunun kendisine yapilmis bir lütuf olarak degilde kendi hakki olarak bilmelidir. Bu ülkenin gercek sahiplerini kömür yardimi yaptik diye rencide etmeye, kücük düsürmeye hic kimsenin hakki yok. Unutmayin ki kimse size yardim yapmiyor, bu sizin hakkiniz. Hatta sizin hakkiniz bundan daha fazlasi, kimseye tesekkür etmek zorunda degilsiniz. Ey milletimi dilenci gibi lanse ederek kömür yardimi yaptik diyenler; siz yardim etmediniz, sadece vatandasin hakki olanin kücük bir kismini verdiniz. Benden bu kadar.
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adı üzerinde Devlet Baba yardım yapacak tabiki, vede yapmak zorunda kim olursa olsun baba çocuklarına bakmakla sorumludur.
Ancak bunu şahsi kişiler sanki ceblerinden babasının malını hibe ediyormuş sanmasın. Develete bu kadar para yatıyor, dünya üzerinde herşeyin en pahalısı bizde vatandaşına satılıyor, faturaları incelemeniz yeterli ne kadar vergi ödediğinizi açıkca görebilirsiniz. En yavaş interneti en pahalı bize satıdığı gibi.Ancak macbur yapacak diyede insanları tembelliğe itip, yan gelip yatırmak, onurdan uzak dilenci konumunada sokmaya kimsenin hakkı yok sanırım. Bu bedeva dağıtma yerine onlara iş sahası yeni fabrikalar yoksulluğu ortadan kaldıracak politikalar üretmektir baştakilerin görevi. Yoksulluk neden olur onu bir incelemek araştırmak gerekmezmi? Soruyorum size" yoksulluk neden olur?" Nedenleri nedir? .
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() Bir milleti fakir etmenin en güzel yolu onlara calismayi unutturmaktir. Bugün bunun en güzel örnegini Afiraka da görüyoruz. Afrika insani ac, afrikali hasta ve en önemlisi afrikali cok tenbel. Dennizin kenarinda oturan afrikali ucaktan atilacak balik konservesini beklerken yaninda oturdugu denizden balik tutmayi aklina bile getirmiyor. Peki neden? Gayet acik, cünkü calismayi, üretmeyi unutmus. Aklindan bile gecmiyor kendisine atilan son kullanma tarihi gecmis baliklarin aslinda geldigi yerin karsinda oturdugu deniz oldugunu.
Bu tehlike bugün bizi bekliyor, batida yasayn bir insana 24 saat kisa gelirken, biz acaba nerede vakit geciririz diye düsünüyor ve calismayi aklindan bile gecirmiyor. Bugün afrikanin yasadigi durum bizim icinde bir tehlike bence.
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2225
![]() |
![]() üstteki yorumlara ragmen genede tşkler.olsun en azından adam yememiş kendi eşini dostunu kollamamış bakın yardıma muhtaclara dagıtmış.çalışma meselesine gelince sanki sivas iş kaynıyoda o kömür yardımını alanlar çalışmıyomu?işte türkiyenin durumu ortada işsizlik diye bişey var.siz çalışmak istesenizde çalışamazsınız.inanıyorumki bunlar iş onlar.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
![]() |
![]() Fakir ve fukarmaıza bakmak tabiki devletimizin asli görevi ancak bunu reklam yapar gibi herkese lanse etmenin bir anlamı yoktur bu işte emeği gecenlerde allah razı olsun
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|