|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() sivasli.esen Şuan
![]() Son Aktivite: 16.08.2009 13:44
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() "Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... !!"
Böyle başlardı bildiğimiz bütün mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın, yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya,, Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım geride, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim!! iclal aydın ![]() Konu sivasli.esen tarafından (20.03.2009 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() sivasli.esen Şuan
![]() Son Aktivite: 16.08.2009 13:44
Tecrübe Puanı: 608
![]() |
![]() Kaçtiğin Şehir mi, Yoksa Yüreğin mi?
Hani gitmeler vardır ya,gidersin gidersin ama yeniden aynı yere dönersin Çare değildir gitmeler Şehirden kaçarsın ama kendinden, yüreğinden,sevdandan kaçamazsın. Şehir geride kalmıştır ama sevdan aynı yerde durur. Şehri koparıp attığın gibi atamazsın içindeki yaralı sevdayı. Bir kez daha gözlerin dolar, ardına bakıp geride bıraktığın sevgiliye son bir kez bakarsın Son bir vedadır,yolun sonunda geride kalan. Son bir elvedadır,kanayan yürekte tek kalan geriye. Yollar gidilir... Şehir geride kalır.... Ama yara hep kanar Sıcacıktır asla kabuk bağlamaz. Vurmuştur bir kere soğuk bir el keskin hançeriyle Sevda girmiştir zehir gibi kanına Şehir geride kalır ama zehir hala kanında akar "Kaçtığın sevgili ya da şehir değildir asla kaçtığın kendi yüreğindir aslında." Adı kaçmakta olsa köşede yine seni bekleyen bir sevda ve kanayan bir yara vardır... Sorarsın kendine kaçtığın şehir mi yoksa yüreğin mi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() cCc_NaZ_cCc Şuan
![]() Son Aktivite: 17.01.2011 19:26
Tecrübe Puanı: 643
![]() |
![]() çok güzel ve anlamlı konular
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dua yağmurumuza katılırmısınız.? | Abdurrahman 58 | Serbest Kürsü | 1733 | 29.12.2012 00:00 |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Türk Birliği Kurulmalı mı? | kronik | Anketler | 107 | 25.02.2010 19:13 |
Soru ve cvp larla peygamberler tarihi | seva | Peygamberler Tarihi | 3 | 18.09.2009 12:54 |
ISMI ANILMAYAN ELÇILER | seva | Peygamberler Tarihi | 1 | 14.12.2008 20:20 |