|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay;
Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir. Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar. Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.) Amca: Dakmam be iste! Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik. Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele işim var. Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? Amca: ??? Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, eşeğe üç milyon ödeycen. Amca: Bana kes o zaman. Polis: Neden sana keseyon amca? Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu! ------------------------------------------------------------------------------- Adam elinde bir bıçak ile camiye girer: -" Ey cemaat içinizde müslüman olan varmıııı !!! diye bağırır. Herkes susar, ancak yaşlı bir amca kalkar: -"Ben varım.." der. Bıçaklı adam amcaya: -"Bir dakika dışarı gelirmisin" diyerek koluna girer camiden çıkarlar. Biraz ötede bağlı bir koyunun yanına gidip amcaya: -"Bu kurbanı kesmeme yardımcı olurmusun ?. İslami kurallara uygun keselim." Amca koyunu kesmeye başlar. Yaşlılık bu ya her taraf kan olur . Amca:-"Oğlum yoruldum camiye git başka birini bul" der.Adam elinde kanlı bıçağı ile camiye girerek bağırır. -"İçinizde başka bir müslüman varmııı ?!." Cemaat ses çıkarmaz ama topluca dönüp imama bakarlar. İmam:-"Ne bakıyorsunuz ulan..iki rekat namaz kıldırmakla müslüman mı olduk?" der. Konu barikat58 tarafından (28.04.2009 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|