|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği, AB Eğitim ve Gençlik Programlarını detaylı olarak tanıtmak amacıyla başlattığı seminerler dizisine Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı ile devam ediyor. EuropeAid Danışmanlık-Sivas Eğitim ve Gençlik Derneği işbirliğinde İstanbul İl Özel İdaresi ve bazı ilçe belediyelerine AB Programları eğitimi veren eğitimcilerimiz tarafından her hafta bir program hakkında seminer düzenlenmektedir. Bu kapsamdaki ikinci seminer Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı üzerine olacak olup sonraki haftalarda ise Erasmus (Yüksek Öğretim), Comenius (Okul Eğitimi) ve Grundtvig (Yetişkin Eğitimi) Programı ile devam edecektir. Bütün seminerler ücretsiz ve herkese açık olup her hafta her bir programa dair yapılacak seminerin yer ve zaman bilgileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden ulaşabilirsiniz. KONU : Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı TARİH : 11 Haziran 2009 Perşembe SAAT : 18:00 - 20:00 YER : Sivas Platformu Merkezi Büyükdere Cad. Hanım Kadın Apt. No:60 K:8 Mecidiyeköy / İSTANBUL (Otobüs Durakları Yanı Yapı Kredi Bankası Üstü EĞİTİMCİ: Numan TURAN Psikolojik Danışman, EuropeAid Danışmanlık Gençlik Programı eğitimcisi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başarılar diliyorum......
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umarım gerekli ilgi gösterilir, eğitim adına güzel şöyler bunlar. Haydin bakalım bu fırsatı kaçımayın, başarılar dilerim. Kolay gelsin.
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
gereken katılım olur inşallah faydalı olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
#5 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üniversiteli arkadaşların ve meslek liseli arkadaşların özellikle kaçırmaması gereken bir seminer, konusunda uzman bir arkadaşımız eğitim verecek. Zamanı olanlar mutlaka katılmalı, yeni ufuklara açılabilirsiniz.
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olur inşallah başarılar diliyorum
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4572
![]() |
Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğinin başlattığı seminer dizisi hayırlı olsun bende zamanım olursa bir dahakine katılmaya calışacağım
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|