|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2246
![]() |
PEŞMERGEYE YURTMU OLDUN KERKÜK Kerkük benim demek ayrı gördülerŞu döşüme paslı hançer vurdular Sanki benim öz evime girdiler Oğlum gibi ağlayan vatan Kerkük Soysuz ite yurt mu oldun sen Kerkük? Bu nasıl özgürlük sana hiç düşmezGaripleri kimse görmez görüşmezZalim değişir de mazlum değişmezEllerimde can çekişen can Kerkük O itlere yurt mu oldun sen Kerkük? Beni sorma halkın kesiriyim benMükemmel(!) bir çağın kusuruyum ben Bir eski destanın esiriyim ben Bir kendine bir de bana yan KerkükSoysuzlara yurt mu oldun sen Kerkük? Günahım çok ama gel gör gizlerim Gelemem de içten içe sızlarım Bıktırmıştır tutulmayan sözlerim Ama bu son ama bu son son KerkükPeşmerge’ye yurt mu oldun sen Kerkük? Bayrağındır mavi görsem ölürümTabutundur çivi görsem ölürümMezarındır evi görsem ölürümUykularım ve gözlerim kan KerkükDüşmanıma yurt mu oldun sen Kerkük? Bilmez miyim beni nerde kim beklerAk nineler gün görmemiş bebeklerKurda karşı bir olurmuş köpekler İşte benim çıldırdığım an Kerkük Çakallara yurt mu oldun sen Kerkük? Irak’tasın başın yine dar da mı?Bebeklerin çoluk-çocuk zorda mı?Ve peşmerge ve Barzani orda mı?Namus sözü geleceğim ben KerkükO itlere yurt mu oldun sen Kerkük? ALİ KINIK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Irak’tasın başın yine dar da mı?
Bebeklerin çoluk-çocuk zorda mı? Ve peşmerge ve Barzani orda mı? Namus sözü geleceğim ben Kerkük O itlere yurt mu oldun sen Kerkük? paylaşımın için sonsuz teşekkürler kerkük inşallah eski huzuru bulur ordaki kardeşlerimizde barış ve kardeşlik içinde yaşarlar rabbim yardımcıları olsun dünyanın değişik yerlerinde zulum gören tüm müslümanlara allah yardım etsin inşallah bizlerde bol bol dua edelim
|
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni sorma halkın kesiriyim ben Mükemmel(!) bir çağın kusuruyum ben Bir eski destanın esiriyim ben Bir kendine bir de bana yan Kerkük Soysuzlara yurt mu oldun sen Kerkük? Günahım çok ama gel gör gizlerim Gelemem de içten içe sızlarım Bıktırmıştır tutulmayan sözlerim Ama bu son ama bu son son Kerkük Peşmerge’ye yurt mu oldun sen Kerkük? Bayrağındır mavi görsem ölürüm Tabutundur çivi görsem ölürüm Mezarındır evi görsem ölürüm Uykularım ve gözlerim kan Kerkük Düşmanıma yurt mu oldun sen Kerkük? Bilmez miyim beni nerde kim bekler Ak nineler gün görmemiş bebekler Kurda karşı bir olurmuş köpekler İşte benim çıldırdığım an Kerkük Çakallara yurt mu oldun sen Kerkük? Irak’tasın başın yine dar da mı? Bebeklerin çoluk-çocuk zorda mı? Ve peşmerge ve Barzani orda mı? Namus sözü geleceğim ben Kerkük O itlere yurt mu oldun sen Kerkük?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|