Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.09.2009, 00:03   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yatırımlar Şener'in Eseri

Türkiye Partisi (TP) Merkez İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti΄nin son 2 yılda Sivas΄a herhangi bir yatırım yapmadığını söyledi. Öztürk, merkez ilçe yöneticileriyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek, partilerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye Partisi olarak kısa zamanda Sivas΄taki teşkilatlanmalarını yaptıklarını dile getiren Öztürk, Sivas΄a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.

Partilerinin genel başkanı Abdüllatif Şener΄in örnek bir lider olduğunu ifade eden Öztürk, Türkiye Partisi΄nin Türkiye΄nin umudu olduğunu söyledi.

Öztürk, şunları kaydetti: “AK Parti iktidarının son 2 yıl içerisinde Sivas΄ımıza yapmış olduğu herhangi bir yatırım yoktur. Son yapılanlar genel başkanımızın eseridir. Genel başkanımız siyaseti bıraktıktan sonra AK Parti milletvekillerinin Sivas΄a yapmış olduğu 4 şey var ki anlatmakla bitmeyecek kadar fazladır. Sivas΄ın tüm yatırımları durmuş, işsizlikte rekor kırmış, dikimevi elinden alınmış, Tekel, Devlet Malzeme Ofisi kapatılmış, bunlar yetmezmiş gibi özürlüler lisesinin son aşamaya kadar Sivas΄a açılması beklenirken Tokat Turhal΄a açılmıştır. AK Parti milletvekilleri de genel başkanlarını örnek almış olmalılar ki oğluna, damadına ne yaparım çabası içerisine düşmüşlerdir. AK Parti teşkilatları derseniz her yıl değişim içerisinde kavga ile kendi mücadelelerini vermekteler ve bunun sonucunda Sivas için hiçbir şey yapamaz durumdalar. Buradan sesleniyorum, sayın Başbakan seçim zamanında meydana çıkıp “Sivas΄ın bakanı benim” diyordunuz. Şimdi Sivaslı hemşehrilerime soruyorum, Sivas için ne yapmış sayın Başbakan. Şu iyi bilinmeli ki Sivas bakanına değil, başbakanına kavuşaktır” dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)