|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Bir Varmış Bir Yokmuş Sivas'ın Ağaçları bir bir yok olmuş. Geçmişi Kınayanlar Şimdi Balta ile gezer olmuş. Bir varmış bir yokmuş… Sivas’ın ağaçları bir bir yok olmuş. Geçmişini kınayanlar şimdilerde baltayla gezer olmuş… Seçim sürecine damga vuran ve ağaç katliamı olarak adlandırılan kesim işlemi Çayboyu ve Hayri Sığırcı caddelerinde gerçekleştirildi. Şimdilerde kimse ses çıkarmıyor. Öncesinde ses çıkaranlar işin başındalar. BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve Parti il yönetimi, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde mevcut belediyeyi ağaç katliamı yapmakla suçlamıştı. Düzenlenen miting ve basın toplantılarında eleştirilere maruz kalan Belediye eski başkanı Sami Aydın ve AKP yönetimi, özellikle kent meydanı projesi çerçevesinde kesilen ağaçlar yüzünden sivri okların hedefi haline gelmişti. Çevrecileri göreve davet eden BBP teşkilatı, kesilen ağaçların nereye gittiğini sorguluyordu. Ancak seçimleri kazandıkları takdirde bir tek dal bile kesmeyeceklerini vaad eden BBP yönetimi sözünde duramadı. Seçimi kazanan Büyük Birlik Partisi yönetimi 6 ay sonra kentin çeşitli bölgelerinde özellikle kaldırım ve elektrik tellerinin yeraltına alındığı çalışmalarda onlarca ağaç kesti. Kent meydanından sökülen bazı ağaçların farklı alanlara dikilmesini göz ardı eden yeni yönetim şimdilerde eski yönetiminde yaptığını bile yapamıyor ve genç ağaçları direkt kesiyor. Vatandaşlar ise hem ağaçların kesilmesine hem de verilen sözün yerine getirilme-mesine tepki gösteriyor. Bir zamanlar AKP ’li belediye yöneticilerini “ağaç katliamı” yaptığı gerekçesiyle kınayan yeni yönetimin katliama kaldığı yerden devam etmesini ve bu çelişkiyi nasıl açıklayacağı merak ediliyor. Sivas Postası Özel Haber |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hiç bi yönetim boş yere ağaç kesmez bir ağaç kaç yılda yetişiyor bi nedeni olmadan adam bahçesindeki ağacın dalını bile kırmıyor konu o dönem bu dönem değil neden niçin kesiliyor zevk içinmi yakmak içinmi yoksa öyle gerektiği içinmi nedeninide bi yazan olursa öğrenmiş oluruz ben bu haberde detay arıyorum oda yok malesef
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1202
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Haber çok yanlı yazılmış, Sivas Postası gazetesi kimin?? Sami Aydın'ın felan mı???
Ancak ben Salim Abime şu nokta da kayılmıyorum, ağaç nedensiz bile kesilmez abi... Haberde bahsedilen nedenler bile ağaç kemeye yetmez... Daha önceden bir olaydan bahsetmiştim, Yalova'daki yürüyen köşkten, Bir ağacın tek bir dalını bile kesmemek için bitmek üzere olan 2 katlı bir köşk inşaatını metrelerce kaydırtmıştır... Sami Aydın katildir ve ben hiçbir yerde bu kadarını görmedim duymadım ama şimdiki yönetimde bu yoldaysa yazıktır günahtır... Son olarakta Sivas Postası eğer ağababaları gibi saptıran ve hedef gösteren bir habercilik anlayışı içerisindeyse yazıklar olsun derim... Eğer yaşlanmış 1-2 tane (fazla değil) ağacı kestilerse ve bunu abartarak yazıyorlarsa gazeteciliklerinden şüphe ederim....
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
![]() biz buna halk arasında dinime söven müslüman olsa diyoruz
bunlar az bile bizim halka daha çok şey göreceğiz geçmiş dönemi kınıyanlar şimdi neden zorunuza gidiyoki adamlar kesiyor işte söz namustur bunlar sözünde durmuyor güven olmaz böyle insancıklara |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
![]() Sivasa yazık oluyor. Daha 4,5 yıl var neler görecez neler.
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
![]() Sivasa Her yönden yazık oluyor Milletvekilleri sivası sahisiz bıraktı Doğan ürgüp yine çalışıyor.
![]() |
#9 |
Moderator
![]() daha çokmuş cley buda yaklaşık 1588 gün ediyor günde bi ağaç kesilse bukadar ağaç eder sivasta ağaç kalmaz kışın ara verilirse belki bu sayı düşer heralde
![]() |
#10 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
![]() Ağaç için demedim Salim abi. Belediye ve milletvekilleri olarak Sivas çok sahipsiz kalacak.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|