![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Türkiye Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu, Sivas’ın bakana değil başkana ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkiye Partisi Sivas İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Kuzu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son Sivas ziyareti sırasında Sivas’ın bakanı benim dediğini hatırlatarak, ‘Sayın Başbakan keşke Ulaştırma Bakanı olsaydı çok sevinirdik. En azından Sivas’ı 12 otoyol projesine dâhil ederdi . Biz Sivaslılar olarak milletvekillerine ve AK Parti teşkilatlarına sesleniyoruz. Bizim bakan değil başbakan ihtiyacımız var. Ancak o zaman 12 otoyol projesi kapsamına bizde alınırız, Sivas’ın kötü kaderi değişir, işsizlik azalır, iş sahası artar, Türkiye’de açılması planlanan Et Balık Kurumları Sivas’a açılır, Sivas’ın ve Sivaslıların yüzü güler’ dedi. Şu anda işsizliğin zirve yaptığını kaydeden Kuzu, ‘İşsizlik zirve yaptı, üretim durma noktasına geldi, tarım nerdeyse bitti ve daha sayamayacağımız olumsuz gelişmeler hat safhaya ulaştı. Onun içindir ki Sivas’ımızı bakan değil başbakan kurtarır. Sivas kendi yetiştirdiği evladına, yıllarca Sivas’a hizmet eden Genel Başkanımız Doç. Dr. Abdüllatif Şener’e sahip çıkacak ilk seçimde başbakan olacaktır’ dedi. ŞENER SİVAS’A GELİYOR Türkiye Partisi Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu, Genel Başkan Abdullatif Şener’in 24 Ekim Cumartesi günü Teşkilat binasının açılışına katılmak üzere Sivas’a geleceğini açıkladı. Açılış töreninin miting havasında geçeceğini kaydeden Kuzu, ‘Sayın Genel Başkanımızı büyük ve coşkulu bir araç konvoyu ile karşılayacağız. Daha sonra parti binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Sayın Genel Başkanımızın katılacağı açılış töreni adete bir miting havasında olacak’ diye konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sayın başbakan bakanım demiş ama sözde kalmış galiba yatırımlar yapılmıyor hiç nedense evet bizim ne bakana nede vekile ihtiyacımız var bizim başbakana ihtiyacımız var sayın şenere bu yolda başarılar diliyorum
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnşallah Sayın Şener'i birgün başbakan olarak görürüz. O işi rahatlıkla yapabilecek biri.
Başarılar dilerim.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2220
![]() |
![]() Sayın Ahmet Kuzu'nun Sivas için bahsettiği projeler çok güzel ve etkileyici!Dediği gibi bunları yapmak için bakan değil başbakana ihtiyacımız var ve korkarım ki hep ihtiyaç olarak kalacak!Çünkü gerçekleri görmek ve gördüğünü söylemek icab eder...Sivas bugüne kadar kime sahip çıktı ki sayın Abdüllatif Şener'e sahip çıksın?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
![]() Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
![]() Tek özeLLiği sivasLı oLması onun dışında oyumu hakedecek bir siyasetci oLduğunu düşünmüyorum=) Köprüyü geçene kadar akp sonra tp...Şenerin yaptığı köprüyü gecene kadar misaLi (:
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yiğido
![]() |
![]() fLaş haberde şenerin seL için yaptığı yorumu dinLemiştim...BeLediye başkanLarını idam etmek Lazım hani bizim idam yasaktır diye maddemiz varya parantez içinde belediye başkanları hariç yazmalıyız diyor (: Bu yoruma yorum gerekmez..Bir şey daha var İstanbuL un beLediye başkanı zamanında tayyipmiş onun zamanında ki çarpık yerleşmeden doLayı bu seL meydana geLmiş en büyük sorumLu oymuŞ..BöyLe bir beLEdiye başkanının partisine neden girdi ben onu anLamadım..Gerçi parti açtıktan sonra anLadım amacını (: Sivas muhsin başkanLar gibi dürüst adamlar yetiştirir şenerLer gibi ne zaman nerde oLacağı beLLi oLmayan ideaLLeri iÇin insanLarı kuLLanmaktan çekinmeyen insanLar yetiştirmez...
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1024
![]() Eğer senin dediğin gibi olsaydı Bakanlığı garanti olmasına rağmen Partisinden istifa etmezdi.
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() |
![]() Tayyip akp kurulmadan önce belediye başkanıydı..Madem şener çok zeki ileri görüşlü dürüst bi insan neden şimdi laf attığı partiye girdi zamanında ? O partiye girmeden önce tayyibin belediye başkanlığında neler yaptını bilmiyormuydu partiye girerken birşey yokta partiden ayrıldıktan sonra mı belediye başkanlığına laf atar oldu...BeLediye başkanLığı biLe yapamamış bi adamın partisine niye girmiş o zaman (: Şener işte bu sorunun cevabında gizLi...ŞenerLe hemşeri oLmak benim iÇin utanC verici...Yaptığı açıkLamaLarı dinLerken rahatsız oLuyorum....
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın türban yazı dizisi.. | LaEdri | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 37 | 28.07.2010 11:50 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
Müslüman Evrimcilerin Cevaplamaları Gereken Konular | kaanansay | Muhtelif konular | 3 | 27.04.2009 14:17 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |