Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.10.2009, 00:22   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Şofben Öldürdü

Sivas'ta banyodaki şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen genç kız, öldü.

Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak'taki evlerinde duş almak için banyoya giren 18 yaşındaki Fatma İrem Çavuşoğlu, şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Babaannesi Fatma Çavuşoğlu tarafından banyoda baygın bulunan genç kız, çağrılan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Yapılan kontrolde, genç kızın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Hastane morgundaki otopsinin ardından ailesine teslim edilen Çavuşoğlu'nun cenazesi, Ulu Cami'de kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede, genç kızın ailesi, yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Erkek kardeşi olan Fatma İrem Çavuşoğlu'nun, bir üniversitenin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandığı, ikinci öğretim olan bu bölüme yaptırdığı kaydını dondurarak üniversiteye gitmediği öğrenildi.
Bu arada, banyoda polis ekiplerince yapılan incelemede, şofben ile havalandırma borusu arasında bir kitabın bulunduğu öğrenildi.

Kim tarafından ve ne zaman konulduğu bilinmeyen kitabın, şofbenden çıkan karbonmonoksit gazının tahliyesini önlediği, bu nedenle de genç kızın banyoya sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirtildi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)