|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Yaş: 59
Mesajlar: 59.381
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Burdur'un Bucak İlçesi'nde ehliyeti olmadığı halde kamyonculuk yapan 66 yaşındaki Ömer Ali Üresin, evin balkonunun yanındaki ağaca monte ettiği iki av tüfeğinin tetiklerine ip bağlayıp karşısına geçti. İpleri aynı anda tutup çeken Üresin, tüfeklerden birinden çıkan saçmalarla öldü. Diğer tüfek ise ateş almadı. KARISI BULDU Bucak'ta renk körü olduğu için sürücü belgesi alamayan, buna rağmen yıllarca kamyonculuk yapan Ömer Ali Üresin, eşi Zeynep Üresin tarafından evinin balkonunda ölü bulundu. Zeynep Üresin'in ihbarı üzerine olay yerinde inceleme yapan polis, Ömer Ali Üresin'in av tüfekleriyle kurduğu bir düzenekle intihar ettiğini belirledi. İKİ TÜFEĞİ BALKON DEMİRİNE BAĞLADI Bir süredir yakınlarına intihar edeceğini söyleyen Üresin'in, 2 av tüfeğinden birini balkon demirine, diğerini ise balkon demirinin yanından geçen dut ağacının dalına monte ettiği, her iki tüfeğin tetiklerine ip bağladığı, daha sonra doldurduğu tüfeklerin emniyetini açtıktan sonra tüfeklerin karşısına geçerek ipleri çekip intihar ettiği tespit edildi. Polis, tüfeklerden birinin ateş aldığını, diğerinin ise tetiği düşmesine rağmen ateş almadığını ve monte edildiği yerden düştüğünü belirledi. Üresin'in cenazesi Karaseki Köyü'nde toprağa verilecek.
__________________
Asil İnsan İdare Eder, Aciz İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 12:09
Üyelik Tarihi: 27.05.2009
Yaş: 61
Mesajlar: 7.081
Tecrübe Puanı: 1330
![]() |
Allah Allah çok şaşırtıcı olmanın yanında çokta şüpheli bir durum ama birkaçgüne çıkar zaten intiharmı yoksa cinayetmi olduğu.
__________________
EY ALLAH IN MAKBUL KULLARI ! EY VATAN DAĞLARININ EMSALSİZ ZİYNETİ ŞEREFLİ MUHAFIZLAR! BU VATAN SİZİNDİR , SİZİN OLACAKTIR...ŞEYH ŞAMİL... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HAYIRLI CUMALAR... | sibelYILMAZ | Dini sohbet | 1230 | 08.02.2013 02:13 |
| KANGAL-Şekerpınar | Serd@r | Kangal | 38 | 13.01.2010 23:53 |
| 2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
| DİNSİZLİĞİN TOPLUMLARA GETİRDİĞİ BELALAR | seva | Dini Bilgiler | 24 | 15.06.2009 18:35 |
| Israil'in Kirli Tarihi | seva | Muhtelif konular | 0 | 13.04.2009 19:42 |