|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Her dostlugun gokyuzunde bir melegi varmis.Yeryuzunde biten her dostluk icin gokyuzunde bir melek aglarmis. Bizim melegimiz asla aglamayacak... Dunyada bir cok insan vardir; kimi mutlu,kimi mutsuz,kimi aglayip,kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluga layik bir dostum varki oda suan bu mesaji okuyor... Birgun islak sokaklarda gun boyu dostlugu ararsan,bir dag eteginde bir deniz kenarinda gozlerinden yaslar akarsa uzat bana elini ben senin yaninda olacagim... hayat yasamayi mutluluk gulumsemeyi sevgi hak etmeyi vefa hatirlamayi ask sadik kalmayi ve dostluk paylasmayi bilen icindir... her yagmur bir yil her yagmur bir sel her arayan bir yol her yangin bir kul bulur kendine ama ben baska sen bulamam... sevgim sonsuz ama aglayana askim olumsuz ama yasayana dostlugum gercek ama paylasana dertlerim siradan ama unutturabilene... Herkesin sevdasi (var) çiçegin yagmuru (var) denizin meltemi (var) i insanlarin umudu (var) fakat ben hepsinden ustunum cunku benim senin gibi bir DOSTUM (var)... Sabahlari gunes neden dogar biliyormusun gunesi umutla ve sevgiliyle bekleyenler vardi ondan yarin ki dogacak gunesi sana armagan ediyorum sen hep mutlu ol canisi... sen hayatimda 61 dakikam 5 mevsimim 13 ayim 7 hissim 3 gozum 2 kalbimsin her yonden bir fazlasin her yonden farklisin cunku sen benim canimsin... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Keske y@nlizligim k@dar y@animda ols@ydin Keske y@nlizligimda p@ayl@stigimi senle p@yl@ss@ydim Keske senin @din y@nlizlik ols@ydi ve ben hep y@nliz k@ls@ydim... ( alıntı )
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1072
![]() |
Dostluk..
Dostluk her gün 2-3 kere telefonla konuşmak değildir... Dostluk bu yapılması gereğine inanılan telefon görüşmeleri sırasında diğer insanların dedikodusunu yaparak karşılıklı bir şeyler paylaşıldığını zannetmek değildir... Dostluk; dost bildiğin kişinin en ince detaylarını bilme ihtiyacı ve gereği değildir... Dostluk; dost bildiğin kişinin senin en karışık detaylarını bilmesi gerektiği değildir... Dostluk her hafta 3-5 kere görüşmek değildir, 1 ay, 1 sene, 5 sene seni aramayan, senin de aramadığın bir insani birdenbire arayıp, dertleşmek, hatır sormak istersen ve o insan da seni geri çevirmez ve sanki daha az önce konuşmuşun gibi kaldığınız yerden konuşmaya devam ederse, ve daha da önemlisi bu 1 ay, 1 sene, 5 sene ayrılığa rağmen bu insanin başı gerçekten sıkıştığında yardımına koşacak ilk insanlardan biriysen ve ayni şekilde onun da öyle olduğunu biliyorsan EMİN OL Kİ..... O kişi senin dostundur... Sen de O'nun... " Her tur ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir. Avucumuzu sıkmadan, gevşekçe tutarsak, kum taneleri kaymaz, durur. Avucumuzu kapatıp, sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya baslar. Bir kısmını tutmayı basarsanız da, çoğu akıp gider. İlişkiler de böyledir. Esneklik varsa, diğer insana saygı duyuluyor ve özgürlük tanınıyorsa ilişkiler bozulmaz. Ama diğer insani çok bunaltırsanız ilişki de yavaş yavaş bozulur ve biter. Hayatta pek çok insanla karsılaşırsın Ama sadece gerçekdostlar senin kalbinde bir iz bırakır. GERÇEK DOSTLARINIZI BULUP HİÇ KAYBETMEMENİZ DİLEĞİYLE...
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
BİR DOST İSTERİM
Yüregimde acı varken yüzü gülmeyen Agladıgım vakidde gözümden yaşı silen en karanlık yollara benimle gelen Ben kendime işte böyle birdost isterim sırlarım namus gibi içinde kalsın Gerekirse bir suçu üstüne alsın Benim ile birlikte sevdaya dalsın Ben kendime işte böyle birdost isterim Söz verdigi vakidde sözünde duran Ufacık bir söz için beni kırmayan Kendi çıkarı için beni yakamayan Ben kendime işte böyle birdost isterim Teselli versin bana gönlümden alsın gamı Benimle beraber bilsin genişligi ve darı Yumuşak huylu olsun incitmesin tek canı Ben kendime işte böyle birdost isterim Neşeli olsun dostum gülsün hep yüzü Bir olsun içi,dışı,özü ve sözü Tok olsun midesi,aklı ve gözü Ben kendime işte böyle birdost isterim BEN DOSTLUĞU BİR ŞİİRLE TANIMLADIM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üç çeşit dost vardır.
Birincisi ekmek gibidir; Hergün ararsın İkincisi İlaç gibidir; lazım oldukça ararsın Üçüncüsü mikrop gibidir; o seni arar bulur
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
“Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluksa sadık kalmayı bilenler içindir…”
Yolun ne yanaysa yönün ne yana İster düne olsun istersen yarına Gülen yüzüne kara bahtına Yarenlik yaparım be DOSTUM
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 753
![]() |
her yagmur bir yil her yagmur bir sel her arayan bir yol
her yangin bir kul bulur kendine ama ben baska sen bulamam...
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() |
“Dünya hayatında hep kötülük işleyen bir adamı ölünce cehennem kapısında bir melek karşılamış. Melek adama şöyle bir bakıp seslenmiş;
'Hayatta iken tek bir gün bile birisine iyilik yaptıysan şayet buraya girmeyeceksin. Ama yapmadıysan kaderine küs demiş' ' Günahkar adam uzun süre düşündükten sonra, ' şey demiş hatırladım. 'Bir keresinde ormanda gördüğü örümceği hatırladı. Balta girmemiş ormanda yürürken önüne bir örümcek ağı çıkmıştı. Adam ağı bozmamak ve örümceği ezmemek için o gün yolunu değiştirmişti. Heyecan içinde o günü meleğe anlattı. Melek adama gülümsedi ve ardından elini şaklattı. Gökten gürültüyle bir örümcek ağı indi. Melek bir adama baktı bir de örümcek ağına. 'Bu ağa tutunarak cennete girebilirsin haydi başla' demiş. 'Adam bu ağa tutunarak cennete girebilmek çocuk oyuncağı' diye düşündü kendince. Adam neşe içinde ağa tırmanırken cehennemden bazıları da bu ağa tutunarak cennete gitmeye çalıştılar. Ama adam ağın o kadar çok insanı taşımayacağından korkarak onları itmeye başladı. Tam o sırada ağ gerçekten koptu ve diğerleri ile birlikte adam da cehenneme düştü. 'Yazık' dedi melek. 'Bencilliğin, hayatında işlediğin tek iyiliği de kötülüğe dönüştürdü. O insanlara şefkat gösterebilseydin eğer, ağın herkesi taşıyabileceğini de görecektin” demiş… ''Unutmayın ki yaşamın örümcek ağını ören insanın kendisi değildir. O, bu ağda sadece bir teldir ve bu ağa yaptığı katkıyı aslında kendi yaşamında yapmaktadır. Örümcek ağınızı örerken bile iki kere daha fazla düşünün. Zira her ördüğünüz ağ kendi geleceğinize attığınız bir düğümdür. Çözmek için dost aradığınızda bulamayabilirsiniz”... Dilerim, beni benden eden dostlarım, küskün geçen her sabahımda, gecelerin beni saran hüzün yağmurlarında yine de ıslanmasınlar bir daha. Birazdan gün yepyeni elbisesini giyer penceremden içeri girer. Beni besleyen acılarımı çekip çıkarırım fırınımdan ve karalarım kahır defterimi. Belki dostluğa inanan ben, inanmam bir daha dost gözüken dostsuzlara. Selam olsun dostlarıma, dost görünenlerime selam olsun….
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() |
![]()
|