|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gurbetci sanatcı Hadise'den hadise yaratacak açıklama. Önceki gün katıldığı bir gecede gazeteceilerin evliliği ile ilgili sorularını cevaplandıan Hadise'ye ileride siyaseti düşünüyormusunuz sorusuna ise cevabı tam hadise yaratacak türden oldu . Baba ocağı Sivas'tan böyle birşeyi ileride düşünüyorum şeklinde oldu... Kaynak: Sivaspostası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadise: Tekrar Eurovision'a giderim
Belçika da bir televizyon programına katılmak üzere dün İstanbul'dan Belçika'ya giden şarkıcı Hadise kendisine ikinci bir şans verilirse Türkiye'ye Eurovision da birincilik getireceğini söyledi. Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından ve eski Eurovision temsilcisi şarkıcı Hadise Atatürk havalimanında Belçika'ya hareketinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen sanatçının Belçika da Türkiye de Beyazıt Öztürk'ün sunduğu “Beyaz Show” benzeri bir programa katılmaya gittiğini belirtti. Hadise, geçmiş Eurovision yarışmasından çok fazla tecrübe edindiğini söyleyerek ”Ülkem tekrar temsil etmemi isterse, ekibimle toplanır ve bu işi daha iyi nasıl yapabiliriz diye bakarım. Hatta daha iddialı bile konuşabilir birincilik getirebilirim” dedi. Katılacağı televizyon programında İngilizce albümünden şarkı da seslendireceğini belirten Hadise, Belçika'ya iner inmez direkt tv pogramına geçeceğini belirtti. 'YENİ YILDA HERKESE SAĞLIK DİLİYORUM' Hadise yeni yıldan beklentilerin neler sorusu üzerine de, “Yeni yılda minik sevenlerime öncelikle okulda başarılar diliyorum. Annelere ve babalara ve kardeşlere sonsuz saygı sevgi gönderiyorum. Herkesin sağlığı yerinde olsun isterim. Çünkü her şeyden önce sağlık geliyor. Sağlımız yerinde olmasa zaten hiçbir şey yapamayız. Ve onun dışında inşallah bu ekonomik krizi 2010 daha da az olur, insanlar daha da huzurlu daha rahat olurlar.” dedi. 'İNŞALLAH KARİYERİM 2010 DA GÜZEL GİDER' Basın mensuplarının 2010 dan kendin için beklentiler nedir? sorusu üzerine ise, “Benim 2010'dan beklentim her zaman önce sağlık diyorum. Çünkü 2009'da biliyorsunuz biraz hastalandım. Eurovision'da ve orada anladım sağlığımın ne kadar önemli olduğunu. Bu yüzden sağlık çok önemli diyorum. Onun dışında müzik benim için en önemli. İşimde onun için inşallah kariyerim çok güzel gider ve inşallah sevenlerim benimle büyürler. İnşallah şarkılarımı hep beğenirler ve konserlerime gelirler.” dedi. Hadise geçmiş Eurovision şarkı yarışmasından tecrübe edindiğini belirterek, “Teklif gelirse değerlendiririm. Ben hiçbir zaman bir daha katılmam demedim. Ülkem beni tekrar layık görürse bu görev için ekibimle beraber oturup her şeyi konuşup ve daha da iyi yapmaya çalışırım hatta birincilik için o zaman daha da iddialı konuşurum. Çünkü insan bir tecrübeden sonra bambaşka bakıyor olaylara ve tecrübeden sonra şöyle diyorsun bu sefer şöyle yaparım böyle yaparım o zaman daha da iddialı olabiliyor insan ama Allah bilir. “ dedi YASİN YILMAZ / İSTANBUL |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
olsun bakalım.. seri tamamlansın..
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarışmaya katılmak için bi daha şans verilirmi bilmem. verilse bile sonuç ne olur .malum aynı olur.
![]() vekillik işine gelince mesleğinde devam et. bence yeterince vekilimiz var ve gayet güzel çalışıyorlar. birde seninle uğraşmayalım....
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
TURNAM Şuan
Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
hadiseyle vekil olunursa tum ozanlar asiklar sivasdan cikar onlar birer vekil olurdu bence hadise kendi kendinin vekili olsun yeter
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan bazen saçmalıyor, Hadise de öyle yapmış, zaten Hadise´den maktıklı bir cevap beklemek büyük hadise olurdu. İşine bak sen..
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de bayan siyasetçi oranı oldukça az, oran artması adına sevindirici, böyle bir girişimde bulunacağım demesi güzel bir şey.
Yalnız, Hadise Hanım zaten dünyaca ün kazanmışın, mesleğini hakkıyla yapıyosun böyle birşeye neden gereksinim duydun bilemiyoruz, hele biraz daha büyü olgunlaş, ileride ne olur ne olmaz, bakarsın avrupadan sorumlu bakan felanda olabilrisin kime niyet kime kısmet değilmi ![]()
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() goktan58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2013 09:58
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() |
sıyaset sahnesıne baktıgınızda öyle asagılık ınsanlarla dolukı....neden olmasın en azından mıllıyetcı sekılde cevap vermıs bu bıle yeterlı bence.....
|
|
|
#9 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ülkemizde bir kere daha katılan sanatçılara daha şans verilmediği gözüküyor.Benim bildiğim kadarıyla öyle,ama olursa iyi işler yapıcağını tahmin ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 809