|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nin Sivas'ta gerçekleştireceği projeleri tanıttığını bildirdi. KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, 1997 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Avrupa Birliği Bilgi Merkezi'nin faaliyetleri kapsamında, Sivas'ta tanıtım ve bilgilendirme ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, "Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Başak Temiz, 11 Ocak 2010 tarihinde, Sivas'a giderek, Sivas Ticaret Odası'na ziyarette bulundu. Ziyaretlerde, yine odamız bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezimizin Direktörü Arif Ergin de ABİGEM'in çalışmaları ve Sivas'taki işbirliği olanakları hakkında bilgiler vermiştir" dedi. Kilci, "İlk olarak Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Yıldırım tarafından kabul edilen Temiz ve Ergin, daha sonra Sivas Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle bir araya gelmişlerdir. Temiz ve Ergin, üyelere merkezlerimiz hakkında bilgi aktararak, broşür ve doküman dağıttı" diye konuştu. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umarım bu projeler hayata geçer, ve ilimiz adına güzel şeyler yapılır. Hayırlısı olsun.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun, en önemlisi bu projelerin biran önce hayata geçirilmesi.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|