|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 2009 yılında yaptıkları çalışmaları ve 2010’da gerçekleştirilecek yeni projelerle ilgili birim müdürleri ile biraraya geldi. 2010 yılında daha güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, projelerin bir bir hayata geçeceğini söyledi. Düzenlenen değerlendirme toplantısının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, genel bir değerlendirme toplantı yaptıklarını belirterek, Sivas Belediyesi olarak yeni döneme hazır olduklarını kaydetti. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp dün akşam Belediye Birim Müdürleriyle biraya geldi. Abdiağa Konağında düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yarndımcıları, Belediye Birim Müdürleriyle Özbelsan ve Sidaş Yöneticileri de katıldı. Belediye tarafından yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, 2010 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan proje çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu. Başkan Ürgüp, Sivas Belediyesinin yeni dönem yapacağı çalışmalarla ilgili birim müdürleriyle değerlendirmelerde bulundu. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp toplantı öncesinde birim müdürlerine geride kalan dönemin kısa bir değerlendirmesini yaptı. 2010 yılı içerisinde gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerle ilgili birim müdürlerinden görüşler alan Başkan Ürgüp, yeni dönemde çalışmaların yoğun bir tempoda devam edeceğini bildirdi. Toplantının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, genel bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirterek, Sivas Belediyesi olarak yeni döneme hazır olduklarını kaydetti. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, “2009 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. 2010 yılında yapacağımız işleri istişare ettik. 2010 yılındaki performansımızı bundan önceki dönemden daha aktif hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu çerçevede yapacağımız çalışmalarımız Sivas’ın lehine ve hayrına ulaşacağını düşünüyorum. İlgili bütün belediye personelimize teşekür ediyorum. Yeni dönemde Sivas Belediyesi olarak daha güzel çalışmalar yaparak, halkımıza hizmet sunacağız” dedi. Memleket Sivas Gazetesi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4582
![]() |
Ben sayın doğan ürgüp ve ekibine güveniyorum sivasımıza büyük hizmetleri dokunacağına inanıyorum
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gibi toplantılar faydalı olur inşallah.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
Henüz güzelini göremedikki daha güzelini görelim. İnsallah güzel çalışmaların yapıldıgı bir bir yıl olur 2010. Hem belediye için hem Sivas için...
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes en iyisini ben yapacağım ben çare olacağım diyecektir elbet, kimse ben yapamam ben başaramam diye göreve gelmez. Ancak birde işin ehli olanı vardır olmayanı vardır. Zamanla bu daha iyi anlaşılacaktır. Daha yolun başı, zamanla herşey daha iyi anlaşılacaktır ve burada yaşamını süren halk bir dahaki seçimlerde notunu verip kaderini belirleyecektir.
Hayırlısı olsun başarılar dileriz.
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
ooooooo biz çoooooooook duyduk bu vaadleri be kardeşim söz verme önce yap sonra göster bence aksudan başlada hani yenişehir tarafı yarım kalmıştı millet kokudan kurtulsun birde çifte minareyi bir an önce sağlığına kavuştur şehir içini yaza düzene sok kardeşim gelen turistler hayal kırıklığı yaşamasın diğerleri gelir inşallah arkasından hadi görelim kardeşim allah yardımcınız olsun dimi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır da daha güzeli derken,önceki yaptığı şeyler olan asfalt dökmekten daha güzel bir şeyler mi acaba?
Asfalt döküp,kaldırım döşeyeceksen hiç boş yere ümitlendirme bizi başkanım.Ha yok varsa güzel projeler,açıklayın biz de rahata erelim siz de.!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|