|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gölova Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, yerel bir televizyonda yayınlanan yarışmaya katılan kadınlara teşekkür belgesi verdi.
Kızıltoprak, Gölova Kültür Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Gölovalı kadınların yarışmada özveri içerisinde hünerlerini sergilediklerini, ilçenin örf, gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde kamera karşısında yansıttıklarını söyledi. Kızıltoprak, ''İlçede bulunan bayanlar 'İlçeler yarışıyor' programında ilçemizin yöresel tüm geleneklerini en iyi şekilde duyurmuşlardır. İlçe kaymakamı olarak hepsini kutluyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bayan kardeşlerimizi bende kutlar, teşekkür ederim.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS`IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE) Sivas Köyleri | Güner | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 368 | 21.02.2016 23:01 |
HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket) | Sivaslilar.Net | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1222 | 17.01.2016 16:03 |
Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. | Güner | Gümüşdere Belediyesi | 4696 | 27.09.2013 18:31 |
Sivas Belediyesi'nden Vali Aydın Güçlü İlköğretim Okulu'na Teşekkür Belgesi | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 20.01.2010 20:44 |
ANNEYE TEŞEKKÜR | pusatoğlan | Hertelden | 4 | 04.06.2009 14:11 |