Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Tapu kadastro da gitti sıra İller Bankasında - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.03.2010, 23:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein

Dikimevi ve Devlet Malzeme Ofisi gibi kamu yatırımlarını yitiren Sivas’ta Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’de yapılandırma kurbanı oldu.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı başbakanlığın internet sitesinde yayınlandı. Aralarında Sivas’ın da bulunduğu 22 bölge müdürlüğü kapatılıyor.
Bu kapsamda Sivas Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü’de Yozgat, Nevşehir ve Kırşehir illeriyle birlikte Kayseri’ye bağlanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Sivas Şube Başkanı İbrahim Ballı, ''Sivas'ta kamu çalışanları gelecek kaygısı taşıyor, kesinlikle önlerini göremiyorlar'' dedi.
Ballı, ''Devlet Malzeme Ofisi'nin kapanmasıyla, Dikimevi'nin kapanmasıyla yerinden yurdundan olan kamu çalışanları, çok sevdikleri sevdalı oldukları Sultan Şehir Sivas'tan gözyaşları ile ayrılmak zorunda kaldılar. Bunlar yetmezmiş gibi şimdi Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü kapanıyor ve oradaki personel yine yerinden, yurdundan olacak, kurulu düzenlerini bozup bir bilinmeze doğru yolculuğa çıkacaklar. Sivas'ta kamu çalışanları gelecek kaygısı taşıyor, kesinlikle önlerini göremiyorlar. Nasıl önlerini görebilsinler ki, çok kısa bir süre önce yeni binasına taşınan ve daha modern şartlarda hizmet vereceği söylenen Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün kapanacağı netleşmiş durumda. Sivaslı'nın gözleri önünde adım adım Bölge Müdürlüğü'nün kapanması gerçekleşti” dedi.

İLLER BANKASI SIRADA
Meclis gündeminde veya komisyonlarda bekleyen yasa tasarılarının da Sivas'ta görev yapan kamu çalışanlarını endişeye sevk ettiğini savunan Ballı, ''Şu anda Mecliste olan ve kısa bir süre sonra meclisten çıkacak olan İller Bankası yasası ile İller Bankası A.Ş konumuna geçirilmiş olacak. Şu anda Sivas İller Bankası Bölge Müdürlüğü personeli üç ay sonrasını büyük bir ümitsizlik ile adeta kara kara düşünmektedir. Yıllarca görev yaptıkları, düzen kurdukları kurumlarından ayrılmak zorunda kalacaklar. Ayrılmazlar ise sözleşmeli statüsüne geçecek ve iş garantisini kaybedecekler. Peki iller Bankası'ndan ayrılmayı tercih edecek personel Sivas'ta daralan kamu dairelerinden hangisine geçebilecek. Tabi ki hiç birine geçemeyecek, çözüm yine göç olacaktır” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2010, 23:11   #2
V1CT0RY
Yasaklı

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

V1CT0RY Şuan V1CT0RY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.06.2011 02:04

Tecrübe Puanı: 0 V1CT0RY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sivas 20.Bölge Tapu Kadastro Müdürlüğü Kapatıldı

Sivas 20.Bölge Tapu Kadastro Müdürlüğü Kapatıldı

Sivas 20.Bölge Tapu Kadastro Müdürlüğü Kapatıldı.

Sivasta Bulunan ve 50 Kişiyi İstihdam Eden Tapu Kadastro 20.Bölge Müdürlüğü Kapatılarak Sivas Kayseriye Kayseriye Bağlanmıştır...

Yorum Sivas Halkının...

Giden Bir Sürü Müdürlüklerin ve Kuruluşların Karşısında Kümün Sorumlu Olduğuna Siz Karar Verinn...
V1CT0RY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2010, 00:00   #3
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 740 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tapu kadastro da gitti sıra İller Bankasında

Yeter artık deme zamanı ne zaman gelecek bu kadar adilik olmaz arkadaşlar. seçimlerde buhükumete göstermemiz gerekmezmi adamda haklı sivasta korkuluk koyayım garanti 3 vekil çıkarırım diyor halk afsunlanmış gibi tapıyor bu partiye sonuçlarıda ortada son 1 aydır bir AVM kavgası atıldı ortaya elimizden giden gidene bu gidenleri 30-40 bin tane el kağıtı yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum buradanmı olur başka bir ortamdamı olur yanıma bir kaç kişi daha bulup seçimlere kadar ne kadar yapabilirsem bu hükumetin sivastan çaldıklarını duyurmaya çalışacağım. Ama etrafa bakıyorum vekil olacak adam akıllı kimsede göremiyorum. bu konuyla ilgilide bir başlıkmı açsak ne herkes aklındaki vekil isimlerini yazsın yoksa siyasi partilerin çıkadıkları vekiller ortada. Hep hükumetmi sine-i millete dönecek bırakın bu seferde sine-i hükumete dönelim.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2010, 01:31   #4
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

size hak veriyorum mutlu kardeşim bu gidişle elde avuçda ne varsa kaybedeceğiz allah sonumuzu hayır etsin vekil değil bela seçmişiz vallahi haraam olsun aldıkları oylar gözlerine dizlerine dursun inşallah
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2010, 06:37   #5
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Ala ala bitiremediler, kalan birşey varmı acaba.
Alt 03.03.2010, 07:00   #6
cagdasim
Yeni Yiğido
NO AVATAR

cagdasim Şuan cagdasim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 07:24

Tecrübe Puanı: 0 cagdasim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar SiVAS´In dertleriyle ilgilenecek millet vekili veyada bakanmi varki sahip cikilsin,secilen millet vekilleride gelsin maa$lar,yan gelip yatalim havasinda....bir bakimada onlari oraya gönderen degerli SIVAS halkidir diyorum...umarim bundan sonraki ilk secimlerde daha iyi düsünüp SiVAS Halkina yakisir bir sekilde oy verirler diye düsünüyorum,kendim Almanya´da yasiyorum,böyle haberleri okudukcada cok üzülüyorum,yaziklar olsun bu kadastro müdürlügünün tasinmasinda imzasi olanlara(AMiN)

"TÜRKiYE C U M H U R i Y E T i N i N TEMELiNÍ SiVAS´ta ATTIK" ama gelin görünki bizleri takan bir iktidar nerdeeeee?

saygilarimla....
cagdasim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar cagdasim'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2010, 07:09   #7
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 748 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zaten belli bir eğitim seviyesine gelmiş insan bir daha bunlara oy moy vermez sivas en karanlık dönemini bu ampülcüler yüzünden yaşıyor odun kömür ugruna oy verdiler şimdi memleket kan aglıyor delikanlı olunda oduna kömüre geleceğinizi satmayın
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2010, 07:24   #8
VIKING
Yeni Yiğido

VIKING - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

VIKING Şuan VIKING isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2010 20:38

Tecrübe Puanı: 0 VIKING isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

arkadaşlar neden yakınıyorsunuz anlamadım. bu insanları yan gelip yatsınlar diye meclise gönderen kim? sağduyulu diyemeyeceğim Sivas halkı değil mi? örneğin, Hamza Yerlikaya başarılı bir sporcu olabilir, ama sevgili halkım hangi derdine çare olsun diye onu milletvekili seçtiğinin bilincinde mi acaba? bilgilenmezsek, bilinçlenmezsek, sorgulamazsak, itiraz etmezsek, başta olanlara yaranmak için goygoyculuğa devam edersek ve takım tutar gibi parti tutarsak olacağı budur atalarımız ne demiş, besle kargayı oysun gözünü... oyulacak göz kalmadı ama sevgili sivas halkı uyanmıyor ne yazık ki...

daha ümitli günler görmek dileğiyle...
VIKING isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar VIKING'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2010, 10:23   #9
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 861 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu ahber çıkmadan bütü haberlere bundna bahsetmiştim eğer baktıysanız.sırada iller bankası karayolları tcdd onlarda giderse tammadır sonrada ilçeye düşürülelim.
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.03.2010, 10:26   #10
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 861 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YETER ARTIK YEEEETTTEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR RRRR.NE ZAMAN BİTECEK YA NE KALDIYSA ONLARIDA ALIN.SİVASLILAR SİZE SESLENİYORUM BUNALRA %100 OY VERMEZSEK BİZİ İLÇE YAPMAZLAR.BİRİ DUR DESİN NE OLUR ARTIK YA.ORASIDA NE GÜZEL VE MODERN OLMUŞTU NEDEN KAPANIYORSA.KAYSERİ BURAYA BAĞLANSIN.
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)