Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.03.2010, 07:17   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sivas’a müdür yardımcısı oldu

Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çifçi'nin, Sivas İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandığı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Çifçi için Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren tarafından belediye düğün salonunda veda programı düzenlendi.
Programda konuşan Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çifçi'nin azimi ve problemleri çözmedeki başarısıyla çok önemli işler yaptığını söyledi.
Çifçi'nin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Sündük, ''Hocamız İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak Koyulhisar'ımızın gözü, kulağı olacaktır. İlçemizde bir Anadolu Lisesi açma hazırlığımız var. Anadolu Lisesi'nin Koyulhisar'ımız gelmesi aşamasında kendisine çok büyük görevler düşeceğini şimdiden iletiyorum. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyorum'' diye konuştu.
Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ise 7 yıldır Koyulhisar'da görev yapan Yusuf Çifçi ile birlikte görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Çifçi ile daima uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Eren, ''Onlardan gelen her talebe cevap verdik. Bu bundan sonra da böyle olacaktır. Milli Eğitim Müdürümüzün ilçemizden ayrılması bizim için bir kayıp, ama il milli eğitim müdür yardımcılığına atanmasından dolayı ilçe olarak şanslıyız. Çünkü orada bir kapımız olacak ve kendisine taleplerimizi rahatça aktaracağımızı düşünüyorum'' dedi.
Eren, Çifçi'nin ilçede güzel hizmetlere imza attığını belirterek, ''Bu konuda kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum. Bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum'' diye konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Ferhan Epsileli de Çifçi'ye ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Koyulhisar'dan ayrılacak olan Yusuf Çifçi ise Koyulhisar'da güzel hizmetler yapmış olmanın gururunu yaşadığını belirtti.
Çok yoğun duygular içerisinde olduğunu ifade eden Çifçi, ''İlçemizde eğitimde kaliteyi artırmak için çok değerli yöneticilerimiz ve öğretmen kadromuzla yoğun çaba gösterdik. Meslek hayatımın en güzel çalışma yıllarının bir kısmını Koyulhisar'da geçirdim. Yaptığım çalışmalardan büyük bir haz aldım. Buradaki ilgiyi ve bu güzel insanları unutmam mümkün değil. Bu bir veda konuşmasıdır ama yollarımız hiçbir zaman ayrılmayacaktır. Çünkü hepimiz bıraktığımız eserlerle bundan sonra hep beraber olacağız. Milletime hizmetim bundan sonra eğitimin başka kademelerinde devam edecektir'' diye konuştu.
Koyulhisar'ı her zaman kendi memleketi olarak göreceğini belirten Çifçi, ''Koyulhisar benim memleketim değil ama buradan ayrılırken ne kadar zor bir karar verdiğimizi anladım. Gittiğim yerde de kendi memleketim olarak gördüğüm Koyulhisar'a hizmet edeceğimin inancı içerisindeyim'' dedi.
Kaymakam İsmail Sündük, Belediye Başkanı İlhan Eren ve programa katılan okul müdürleri, veda programında Yusuf Çifçi'ye çeşitli hediyeler verdi.
Programa, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Amiri Bülent Tansel, Hakim Arif Hamdi Sazak, İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Ayın, kurum amirleri ve öğretmenler katıldı.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)