Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İmza Günü Sabiha Serin - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.03.2010, 09:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 949 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein

Hemşerimiz Sabiha Serin`in 1Nisan -4 Nisan tarihlerinde Ankara`daki imza gününe herkes davetlidir...

SABİHA SERİN EFSANE VE KAR TANELERİ adlı
ŞİİR KİTAPLARINI
1 Nisan–4 Nisan TARİHLERİNDE
ANKARA ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE (AKM)
İMZALAYACAKTIR.
Ankara'daki Sivas'lılar ve tüm sanatsever dostlarımız DAVETLİDİR.

Tarih : 1 Nisan- 4 Nisan 2010
Yer : Atatürk Kültür Merkezi (AKM)
Kazım Karabekir cad. Hipodrom içi ULUS- 06330 ANKARA
Atatürk Kültür Merkezi Tel: 0.312.3845050

SABİHA SERİN
Şair Araştırmacı Yazar
sabiha_serin@mynet.com
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 16 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2010, 09:14   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: İmza Gününe Davet Sabiha Serin ANKARA'DA

SABİHA SERİN,Ablamız Ankara'ya geleceğine göre bizlerede hem tanışmak hemde ziyaret etmek düşüyor.imza günü tarihlerine bakarsak 4,Nisan bana uygun gibi, İnşallah o güne çıkarsak gideriz tabi..
Alt 25.03.2010, 09:21   #3
ela58
Usta Yiğido

ela58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ela58 Şuan ela58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35

Tecrübe Puanı: 1265 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

başarılarınızın devamını diliyorum bu kitabı okumayı istiyorum
Alt 25.03.2010, 09:27   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Ankara'daki başta Sivas'lı hemşehirlilerimiz olmak üzere tüm sanatsever dostların, bu önemli gününde, değerli büyüğümüz araştırmacı, şair yazarımız Sabiha Serin hanımefendiyi yanlız bırakmayacaklarına inanıyorum.

Şimdiden sizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.
Alt 25.03.2010, 09:38   #5
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 846 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Saygıdeğer candostlarımız

İMZA GÜNÜ haberimin paylaşımı için desteğinize çok teşekkür ederim.
1 Nisan ve 4 Nisan 2010 tarihlerinde beni Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yalnız bırakmayacağınıza eminim.
EFSANE adlı ilk şiir kitabım 2007 yılında çıkmıştı. Şimdi ise içerisinde 23 adet şiirimin bestelendiği KAR TANELERİ adlı ikinci şiir kitabım yeni çıktı.
1 Nisan-4 Nisan tarihlerinde EFSANE ve KAR TANELERİ adlı iki şiir kitabımı sizlere ANKARA ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE-ULUS-ANKARA buluşturup imzalayacağımın sonsuz heyecanı ve onuru içindeyim.

Herkesi İMZA GÜNÜME bekliyorum. 4 gün boyunca her saat orada olacağım.
Sivas'tan kucak dolusu selam,sevgi ve saygılarımla..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 14 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2010, 10:08   #6
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4554 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Sabiha hanım severek okuduğum şairlerden biri, hem hece hem de serbest vezinde yazdığı muhteşem eserlerini herkesin görmesini, okumasını tavsiye ederim. Sabiha Serin´i sadece bir şair, yazar veya araştırmacı olarak görmemek gerek. Sabiha Serin herşeyden önce bir gönül dostu, bir Sivas sevdalısı. Özünü, kültürünü yaşayan, yaşatmaya çalışan bir kültür elçisi. Yaptığı sosyal ve kültürel çalışmaları takdirle takip ediyorum.
Ben bu kitabı mutlaka okuyacağım.

"Kar Taneleri" isim de çok güzel.

Başarılarınızın devamını dilerim hocam.

Saygımla
Alt 25.03.2010, 10:17   #7
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hayırlı olsun başarılar diliyorum...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2010, 10:23   #8
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2318 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sabiha ablacığım ; başarılarının devamını dilerim o güzel yüreğine , kalemine ve ellerien sağlık, sen ve senin gibileri ALLAH başımızdan eksik etmesin sana
ve senin şiirlerine çok ihtiyacımız var.

Sonsuz teşşekürler

Saygı ve sevgilerimle.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2010, 12:15   #9
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 846 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolunuz.

Sizlerin ilgisi bana güç. veriyor. Allah razı olsun.
İmza günümde sizleri yanımda görmekten onur duyacağım.
Ankara'da beni yalnız bırakmayın..

Selam sevgi ve saygılarımla..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2010, 13:46   #10
forklift
Yiğido

forklift - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

forklift Şuan forklift isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.02.2016 15:14

Tecrübe Puanı: 583 forklift FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İmza Günü Sabiha Serin

Sabiha Serin ablamızın bu mutlu gününde Sivaslı olan hemşerilerimizin yalnız bırakmayacaklardır umarım.

O'nun çocuğu gibi gördüğü "Kar taneleri" için, hemşerilerimizin destek vereceklerine inanıyorum.

Gelmeye çalışacağım. Allah hayırlı etsin. Başarıların daim olsun Sabiha abla.
forklift isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı forklift'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)