Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

C.Ü. de taciz skandalı büyüyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.04.2010, 11:01   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart C.Ü. de taciz skandalı büyüyor

Öğrencileri taciz ettiği idaasıyla igili gelişme yok.

Tacize adı karışan ve hakkında soruşturma açılan Cumhuriyet Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. C. halen görevini sürdürmekte ve derslere girmeye devam etmektedir.

Aynı bölümün öğrencileri olan S. Ç. ve Ü. K. eğitim-öğretimin ilk yarıyılının sonlarında bölümün öğretim üyesi Doç. Dr. M. C. tarafından sözle ve elle taciz edildiklerini iddia ederek Sivas Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası Amirliğine suç duyurusunda bulundular. Ancak söz konusu öğretim üyesi tarafından maruz kaldıkları baskı ve tehdit nedeniyle M.C’nin yakın arkadaşı olduğu iddia edilen ve şikayetlerini geri almaları için kız öğrencilere telkinde bulunan üniformalı bir polisin eşliğinde Emniyet Amirliğine götürülen öğrenciler şikayetlerini geri çektiler. Doç. Dr. M. C.’nin çirkin eylemlerine devam etmesi ve “Başınız belaya girer, okuldan atılırsınız ve zarar görürsünüz” gibi tehditlerde bulunması üzerine S. Ç. yeniden yetkili mercilere başvurarak; “Ben C.Ü. Felsefe Bölümü öğrencisiyim. Dersimizi giren M.C. isimli öğretim üyesi bana ahlak dışı fiillerde bulunmaya başladı. Bunlar elle ve sözlü tacizlerle devam etti. Benimle ilk konuştuğunda ‘Ben sana yardım edebilirim, aileni boş ver, seninle dost olabilirim ve seninle her şeyi paylaşabilirim’ demesiyle başladı. Sonra-sında yaptığı konuşmalarda ise benimle birlikte olmak ve benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ben bu olaylardan rahatsızlık duyduğumu defalarca kendisine söylememe rağmen o bu tutumlarından taviz vermeden devam etti. 20.01. 2010 Salı günü beni odasına çağırdı ve benimle konuşmaya başladı. Yine bana taciz girişimlerinde bulunarak, rahatsız olursam bağırıp yardım isteyebileceğimi söyledim. Odadan çıkmak istediğimde ise yine bana taciz girişimlerinde bulundu. Defalarca uyarmama ve bu durumdan dolayı kendisini aşağılamama rağmen M.C. ısrarla taciz girişimlerine devam etti” ifadelerinin yer aldığı dilekçesiyle Doç. Dr. M. C. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu üzerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü olayla ilgili olarak bir araştırma komisyonu oluşturdu. Doç. Dr. M. C.’yi açığa almadan iki aydır soruşturmayı yürüten Komisyon hala bir sonuca varmış değil. Komisyon üyelerinden birisinin Doç. Dr. M. C.’nin aile dostu olduğu verilen bilgiler arasında yer almaktadır.

Olayın mağduru olan kız öğrenciler soruşturmanın bir an önce sonuçlandırılmasını talep etmekteler ve geçen her günün yaşadıkları psikolojik çöküntü, mutsuzluk ve psikolojik baskıyı giderek derinleştirdiğini ve bu yüzden okula devam etmekle etmemek arasında git-gel yaşadıklarını belirtmekteler.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.04.2010, 11:14   #2
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 861 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: C.Ü. de taciz skandalı büyüyor

bunun gibi ********leri üniv. tutmayacan.ikinciside kızda da bir suç yoktur umarım.olay tek taraflıdır.yani anlatıldığı gibidir.
Alt 05.04.2010, 12:05   #3
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yazıklar olsun okumuş ama adam olamamış ne kadar zayıf insanlar var...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.04.2010, 12:11   #4
ela58
Usta Yiğido

ela58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ela58 Şuan ela58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35

Tecrübe Puanı: 1290 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

okumuş ama adam olamamış nefsine hakim olamayan şeytana uyan insanlar bunlar Allah korusun
Alt 05.04.2010, 12:30   #5
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Böyle insanlara böyle fırsatları vermiyecekler ben ne insanlar gördüm içinde insan yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok böyle düşünmek lazım artık.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı seva'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.04.2010, 12:41   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Bu gibi art niyetli insanlara gerekli cezaların verilmesi gerek..
Alt 05.04.2010, 13:08   #7
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Alt 05.04.2010, 14:08   #8
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2343 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hapsi suçlu ALLAH onları bildiği gibi yapsın ve adam hala da görevi başında helal olsun ne diyebiliriz ki.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.04.2010, 14:53   #9
tulina
Usta Yiğido

tulina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tulina Şuan tulina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.03.2011 19:17

Tecrübe Puanı: 1023 tulina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hic bisey tek tarafli degildir her ikisde suclu ve utanc verici ahlaksizca

durduk yere kimse kimseye birsey yapamaz ne kadar dogru ve yalan bizlere karanlik dogruyu yanliz allah bilir
Alt 05.04.2010, 20:21   #10
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Hiç kimse mahkeme olmadan dava görülmeden suçlu ilan edilemez. Yukarıdaki haberdede geçtiği gibi bu sadece bir iddia. Hemen asıp kesmeyelim. Çağımız teknoloji çağı, böyle bir şey varsa gizli kamera yada başka imkanlarda kullanılabilir. Böyle birşey gerçek olurda deliller elde edilirse görevde elbette kalamaz.Dağ başımı orası iftira da olma ihtimali olamazmı? Durun bakalım zamanla herşey daha netlik kazanır.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)