Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Meclisteki AKP-CHP ittifakı BBP'yi yalnız bıraktı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.04.2010, 23:36   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 983 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Meclisteki AKP-CHP ittifakı BBP'yi yalnız bıraktı

Sivas İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı dün yapılan birinci oturumla başladı.

Mart ayı karar özetlerinin okunması ile başlayan Meclis toplantılarında görev süreleri dolan 5 il encümeninin yerine gizli oyla yeni encümen üyeleri seçildi.
Seçimlerde Büyük Birlik Partisi 16 Meclis üyesi ile birlikte AK Partiye destek vererek AK parti gurubunun sunduğu 3 isme evet dedi. Ancak Ak Parti BBP’nin sunduğu iki kişilik listeye destek vermeyerek CHP’nin sunduğu 2 kişilik listeye evet dedi.
Böylece Ak Parti bundan öncede olduğu gibi CHP ile ittifakı sağlayarak BBP’yi yalnız bırakma kararlılığında olduğunu ortaya koydu.
Encümen seçimi için ilk liste AK Parti Grubundan geldi. Gökhan Güldigen, Semiha Ekinci, Aşkın Fırat, Adnan Duyar ve Servet Aytan’dan oluşan listeyi meclis başkanlığına sunan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Pala’nın ardından Büyük Birlik Partisi ise Uğur Bulut ve Kadir Aydın’dan oluşan iki kişilik listeyi meclis başkanlığına sundu.
İki ayrı listede gizli oyla yapılan seçimler sonucunda 45 meclis üyesinden 44 tanesi oy kullandı. İki ayrı listenin sunulduğu toplantıda, adaylıkları açıklanan Semiha Ekinci 44, Aşkın Fırat 44, Adnan Duyar 43, Gökhan Güldigen 26, Servet Aytan 26 oy alarak, encümen üyeliğine seçildi. BBP’nin adayları Uğur Bulut ve Kadir Aydın ise 18'er oy aldı.
İl Genel Meclisi Başkanlığı Seçimi ve geçtiğimiz yıl yapılan il encümeni seçimlerinde de CHP’nin desteğini alan AK Parti mecliste etkinliğini sürdürürken, BBP 16 sandalye ile ikinci perti durumunda olmasına rağmen AK Parti CHP ittifakı karşısında mecliste yalnızlıktan kurtulamadı.
Seçimlerin sonunda söz alan BBP Grup Başkan Vekili Aytekin Kulmaç ise, yeni gelen göreve gelenleri kutladığını belirterek, “Bugün oylama sonucuna bakıldığı zaman Sivas halkı bir mesaj almıştır diye düşünüyorum” diyerek kürsüden ayrıldı.
Seçimlerle ilgili bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata ise, “Seçimlerde 3 tane arkadaşımız AK Parti’den 2 tane arkadışımız ise CHP’den seçime girdiler. BBP’den iki aday vardı. Dolayısıyla AK Parti ve CHP’nin adayları daimi encümen üyeliği seçimlerini kazandılar. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan önceki görevde bulunan arkadaşlarımı da yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi AK Parti grubu ve CHP grubu gruplara hakimdi. 26 tane arkadaşımız oyunu kullandı. BBP’ten katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. CHP ve AK Parti’nin yaptığı ortaklıkta herhangi bir sorun çıkmamıştır. Ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.04.2010, 10:43   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Meclisteki AKP-CHP ittifakı BBP'yi yalnız bıraktı

Yeni seçilen encümen üyelerini kutlar bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.
Alt 07.04.2010, 21:39   #3
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 749 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Meclisteki AKP-CHP ittifakı BBP'yi yalnız bıraktı

İşte memleketin çekememezliği burada da bizi yönetenlerde de baş gösterdi ve burada SİVAS'a hizmet etmek için değil kimin daha güçlü bir partisi var onu kanıtlamak için gelmişler ALLAH hepinizin ***** versin.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)