Ulaş'ta, Eğitim-bir-sen Tanışma Yemeği Verdi
Eğitim-Bir-Sen Ulaş Temsilciliği, eğitim çalışanlarına yönelik tanışma yemeği verdi.
Eğitim-Bir-Sen Ulaş Temsilcisi Vahdettin Kiriş, ilçedeki bir lokantada verilen yemekte yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim çalışanları ve daire amirleri ile tanışmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç da, Sivas'ta 2 yıldır yetkili sendika olduklarını belirterek, 'Bu yetkiyi artıracağız. Demokratik bir toplu sözleşme hayalimiz vardı. Memur-Sen'in Abanttaki uzmanlarla yaptığı toplantı sonucunda toplu sözleşmeyi memurun sözleşme hakkını Anayasa'ya Memur-Sen koydurmuştur. Toplu sözleşmede Hükümet ve sendikalar eşit şekilde masaya oturacaklar. Anlaşma sağlanamazsa uzlaşmaya gidilecek' dedi.
Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün de, sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını önemsediğini belirterek, 'Bütün eğitim sendikalarının eğitim adına yaptığı faaliyetler bizlere güç veriyor' dedi.
Yemeğe, Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, yönetim kurulu üyeleri, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünden yöneticiler ile çok sayıda eğitim çalışanı katıldı.
(ÇK-EMN-ZZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
|