Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kadınlar sigarasız bir dünya için yürüdüler - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.05.2010, 20:02   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kadınlar sigarasız bir dünya için yürüdüler

Sivas'ta, bayanlar sigarasız bir dünya için yürüdü .

Sigarasız Dünya Günü" nedeniyle düzenlenen yürüyüş sırasında atılan slogan ve taşınan dövizlerle sigaranın insan sağlığında oluşturduğu olumsuz etkilere dikkat çekildi.

Sivas Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanan kalabalık, İsmet İnönü Caddesi boyunca yürüdü. Sivas Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat da katılarak destek verdi. Yürüyüş sırasında sigara aleyhine slogan atan kadınlar ve kız öğrenciler, ellerinde sigaranın zararlarını anlatan dövizler taşıdı. Vali Kolat'ın eşi İlksen Kolat da sigaranın zararına dikkat çeken 'Şık bir kolye mi? Hayır gırtlak kanseri' yazılı dövizi taşıdı. Yürüyüş sırasında yaya kaldırımında bir vatandaşın öğrencilere karşı sigara içmesi tepki topladı.

Sivas Sağlık Müdürü Dr. Vakkas Özmercan sigaranın zararlarının saymakla bitirilemeyeceğini ifade ederek, "Sigarasız Dünya Günü" nedeniyle özellikle kadınlara sigara içmemeleri çağrısında bulundu. Sivas Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat da sigaranın özellikle gençler arasında çok yaygın olduğunu dile getirerek "İnsan sağlığını tehdit eden sigaradan kurtulmanın tam zamanı. Bütün bayanlara ve beylere çağırımız, sigarayı bırakalım." dedi.

Atatürk Kültür Merkezi önünde sona eren yürüyüş sonunda Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan, espri olması için kendisine ikram edilen sigarayı alarak kırdı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2010, 21:31   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kadınlar sigarasız bir dünya için yürüdüler

Şu sıkıntılı günde sigaramı bırakılır.bugünki sıkıntılar karşısında gör kaç kişi sigaraya başladı..Faydası varmı yok tabi, sadece kendimizi kandırıyoruz..

İçenler bıraksın içmeyenler sakın yanına yaklaşmasın..
Alt 31.05.2010, 22:59   #3
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 751 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

adam sigarayı tüttürerek sigarayı protestoyu protesto etmiş...............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2010, 23:27   #4
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1804 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklısın kardeşim valla kimse bana bu konuda akıl vermesin arkadaş benim aklım bana fazla bile isteyen içer isteyen bırakır herkesin kendi hür iradesi ben içiyorum sigara bırakmayada hiç niyetim yok ama içmeyenede seviniyorum ama sigara günü gelince beni bırakacak bunuda iyi biliyorum hatta başladı bile yavaş yavaş kulağımı çekmeye dur bakalım nereye kadar devaam edecek.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2010, 06:55   #5
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein

Sivas'ta Bayanlar Yürüdü , Erkekler Sigara İçti.

SİVAS'ta 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü nedeniyle Sağlık İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde kentteki protokol eşleri sigaranın zararlarına dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Protokol eşleri, kurumların bayan çalışanları, kız öğrenciler ve bayan öğretmenlerin katıldığı sigara yürüyüşü sırasında yoldan geçen bazı vatandaşların tüm uyarılara rağmen sigara içtiği görüldü.

Kent meydanındaki Kongre ve Etnoğrafya Müzesi bahçesinden başlayacak yürüyüş için alana program saatinden önce getirilen kız öğrenciler sıcak hava nedeniyle zor anlar yaşarken, bazı kadınlar ise gölgeye sığındı. Öğrencilere daha sonra güneşten korunmaları için şapka dağıtıldı. Yürüyüşe Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan'ın yanı sıra Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat başta olmak üzere kurum müdürlerinin eşleri, kurumlarda çalışan bayan peroneller, bayan öğretmenler, sivil toplum kuruluşlarının bayan temsilcileri ve kız öğrenciler katıldı. Yürüyüşe katılanlar ellerinde sigaranın zararlarının anlatıldığı dövizler taşıdı. Sigara aleyhinde sloganların da atıldığı yürüyüş esnasında yoldan geçen bazı vatandaşların sigara içmeye devam ettikleri görüldü. Yürüyüş esnasında bir ambulansta hazır bekletilirken kortejde bulunanlara su dağıtıldı. Kent Meydanından başlayan yürüyüş İnönü Bulvarı boyunca devam ederek Atatürk Kültür Merkezi önünde son buldu. Sigara içiciliğinin erkeler kadar bayanlarıda etkisi altına aldığını belirten İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan, "Biliyoruz ki sigara konusunda bayanlarımız çok hassas. Bununla birlikte sigara içiciliğinin bayanlar üzerindeki artışını önlemek amacıyla halka seslenerek bunu engellemek istiyoruz. Bunun için de bayanlarımızla bu yürüyüşü gerçekleştirdik." dedi.

(Doğan Haber Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2010, 08:19   #6
funda58
Yiğido
NO AVATAR

funda58 Şuan funda58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2011 09:33

Tecrübe Puanı: 576 funda58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

oda güzelmiş sigarayla beraber yürüyüş.... valla ben bile denedim ama bırakamadım en azından azltttım günde 3'e düşürdüm. ama buda bi başarı benim için(hafta sonları hariç).
funda58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar funda58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2010, 09:02   #7
ela58
Usta Yiğido

ela58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ela58 Şuan ela58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35

Tecrübe Puanı: 1255 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bırakmak isteyenlere Allah kolaylık versin bırakmak istemeyenlere yorum yok zaten
Alt 01.06.2010, 10:14   #8
kircicegi58
Usta Yiğido

kircicegi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kircicegi58 Şuan kircicegi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.07.2010 11:07

Tecrübe Puanı: 683 kircicegi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadinlardanda icmeyen cok az zor birakilir
kircicegi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kircicegi58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)