Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Divriği'de 41 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.08.2010, 06:57   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Divriği'de 41 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas'ın Divriği ilçesinde, 41 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Cürek mahallesinde, A.E'ye (54) ait evin bahçesinde yaptıkları aramada, 8 erkek, 33 dişi toplam 41 kök Hint keneviri ele geçirdi.

Gözaltına alınan A.E'nin çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

(MCH-EMN-MHD) - SİVAS
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 07:08   #2
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1315 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Divriği'de 41 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

allahalla ya onlar eskiden her bahceden kendi kedine olurdu biz ona çetene derdik onun tohumunu yerdik şimdi hint kenefiri oluyo yasakmış meğer
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 19:14   #3
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 790 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
doğan bulut58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
allahalla ya onlar eskiden her bahceden kendi kedine olurdu biz ona çetene derdik onun tohumunu yerdik şimdi hint kenefiri oluyo yasakmış meğer
Bizde tohumunu yerdik dogan kardeş ıslatıp yiyorduk galiba hatırladıgım kadarıyla
şimdilerde dumanını koklamak moda
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 19:22   #4
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1806 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kenevirin yasak olduğunu ben çocukluğumdan beri biliyorum kardeşim nasıl bilmezsiniz yaprakları uyuşturucu olarak kullanılıyor sigara gibi kurutup sarıp içiyorlar tohumuna ceza yok herkes yiyebilir onun tek dalını bile görseler bahçende üç dört yıl mahkeme kapılarında süründürüyorlar.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2010, 19:40   #5
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 790 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kenevirin yasak olduğunu ben çocukluğumdan beri biliyorum kardeşim nasıl bilmezsiniz yaprakları uyuşturucu olarak kullanılıyor sigara gibi kurutup sarıp içiyorlar tohumuna ceza yok herkes yiyebilir onun tek dalını bile görseler bahçende üç dört yıl mahkeme kapılarında süründürüyorlar.
Bizim orda kimse bilmezdi kimse ekmezdide zaten bahçelerde kendiliginden büyürdü tohumu yeniyor birde ip yapıyorlardı sanırım taki köye jandarma gelene kadar sökün bunları yasak dediler ondan sonrada olmadı zaten eski insanlar bu işleri bilmiyorlardı şimdiki insanlar neyin neye yaradıgını çok iyi biliyor
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2010, 20:23   #6
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1806 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklısın kardeşim sizinköyünüz neresi bilmem ama kangalın çoğu köyü bilirlermiş eskiden galiba duymuştum eker satarlarmış bende eltilerin yalancısıyım açıkcası yoksa kendim görmedim.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)