Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
4 kardeş köyleri için arsa bağışladı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.10.2010, 12:42   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 4 kardeş köyleri için arsa bağışladı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 4 kardeş köylerine köy konağı yapılması için arsa bağışladı.

İlçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Bostancık köyüne 4 kardeş tarafından bağışlanan 1625 metrekarelik arsaya köy konağının yapımına ise başlandı.
Köy muhtarı Eyüp Kurt, 3 katlı köy konağının inşaatına başlandığını belirtti.
Konağı köyün imkanlarıyla yapacaklarını ifade eden Kurt, ''Konağımızın arsası hiçbir ücret ödenmeden Ankara'da bulunan iş adamı 4 kardeş tarafından bağışlandı. Bizde köye ait kavakları satarak 200 metrekare inşaat alanına köy konağı yapımı için çalışmalara başladık. 3 katlı olarak yapılan köy konağının birinci katında köy kahvehanesi, muhtarlık ve market yeri olacak. İkinci katı düğün salonu olarak hizmet verecek olan konağın en üst katına ise misafirhane yapılacak'' dedi.
Kurt, konağın 150 bin liraya mal olacağını kaydetti.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)