|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2010-2011 yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından 3 hafta geçmesine rağmen okullarda sıkıntılar bitmek bilmiyor. Sivas Merkez Çiçekli Mahallesi'nde bulunan Halil Rıfat Paşa İlköğretim Okulu'nda teneffüse çıkan öğrenciler başlarında öğretmen olmadığı için akıp giden trafiğin ortasına düşüyor. Yeni eğitim yılının başlaması ile birlikte daha ilk haftalardan okullarda yaşan sorunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Sivas'ta bulunan bazı okullarda teneffüs sırasında ilköğretim öğrencilerinin başıboş bırakılması tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Çiçekli Mahallesi'nde bulunan Halil Rıfat Paşa İlköğretim Okulu'nda da her teneffüs saatinde aynı sorunlar yaşanıyor. Öğretmenlerin yokluğundan istifade eden küçük öğrenciler bahçe kapısını açarak ya yola yakın kaldırımda oynuyor ya da okul yakınında bulunan bakkallara akın ediyor. Eğitim ve öğretim görevinin yanı sıra üzerlerine güvenlik görevi de yüklenen öğretmenler, bu durumu neden göz ardı ediyor. Okullarda her öğretmenin haftada bir gün görevli bulunduğu okulda nöbetçi olarak güvenlikten de sorumlu tutulması gerekirken neden öğretmenler teneffüs saatlerinde okul bahçesinde bulunmuyor? Teneffüs aralarında bahçe duvarlarından veya bahçe kapısından dışarı çıkmak isteyen öğrencilerin öğretmen tarafından uyarılmaması çocuklarını okula emanet edip giden veliler tarafından da tepki topluyor. Okulun cadde üzerinde bulunması ve öğrencilerin aniden kapıya açarak dışarı fırlaması olası tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Kaynak: Sivas Hürdoğan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() forklift Şuan
Son Aktivite: 11.02.2016 15:14
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
Her okulun bir arka kapısı vardır genelde, Özellikle mahalle aralarında bulunan okulların bahçeye girişleri çift olduğunu hatırlıyorum. Bu okulun da trafiğe olan giriş kısmı kapatılarak, alternatif giriş sağlanmalıdır. Ancak bizde durumlar biliyoruzki farklıdır, Allah korusun başımıza problem gelmeden onun önlemini almayız, almıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veliler toplansın okulun önünde 1 saat eylem yapsın bakın nasıl hemen önlem alınıyor.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önlem almak için illla üzücü bir sonuçmu yaşanması lazım, duyarsız toplumuz vesselam.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|