Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Vatan Bilgisayar 41. mağazasını Sivas'ta açtı. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.06.2011, 15:12   #1
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 677 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Vatan Bilgisayar 41. mağazasını Sivas'ta açtı.

VatanBilgisayar41. mağazasını Sivas'ta açtı. Genel Müdür Hasan Vatan, Polat AVM'de açılan Vatan Bilgisayar'ın Türkiye genelinde açtıkları 41'inci mağaza olduğunu belirtti. Sivas'ın yıllardır göç veren ve gerektiği ilgiyi abulamayan bir kent olduğunu ifade eden Vatan, şunları kaydetti: ''Biz Vatan Bilgisayar olarak atıl durumda bulanan fırsatları, bölgeleri çok iyi değerlendiren firmayız. Burada yaptığımız şey Sivas'taki atıl fırsatları gördük ve Sivas'a geldik. Muhtemelen burada çok iyi işler yapacağımıza ve Sivas'taki göçü tersine dönüştüreceğimize inanıyorum. Çünkü burada öyle başarılarda bulunacağız ki tüm Türkiye'ye bunu duyuracağız veSivasartık Türkiye'nin ilgi odağı yerlerden biri olmaya başlayacak. Sivas'ta iyi işler yapıp, Sivaslıları teknolojiyle yakınlaştıracağımıza inanıyoruz.'' Vatan, hedeflerinin 2012 yılında mağaza sayısını 100'e ulaştırmak olduğunu da belirterek, ''Satışın dışında verimli ve karlı büyümeyi hedefliyoruz. Onun için bir taraftan dengeli olarak gidiyoruz. Satıştan ziyade satış sonrası destek ve hizmetlerimiz öne çıkıyor'' diye konuştu. Firmalarının kentte ücretsiz 2 ay sürecek bilgisayar eğitimleri de vereceğini belirten Vatan, isteyen herkesin bu eğitimlerden yararlanabileceğini kaydetti. Mağazada, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebooklardan küçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürün yelpazesi,teknolojiseverlerine lektronikeşya ihtiyaçlarını karşılayacak. Sivaslılara açılışa özel yüzde 20indirimde uygulanacak.
Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Benim sürekli takip ettiğim bir mağazadır Vatan Bilgisayar. Şehrimize de hiperstore açmasına sevindim Sivas için önemli bir mağaza.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)