Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Afgan polisi eğitim için Sivas'ta - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.07.2011, 07:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Afgan polisi eğitim için Sivas'ta

Türkiye ile Afganistan arasında 5 Mart 2011 tarihinde imzalanan ve Afgan Polis adaylarına 6 ay süre ile Sivas Polis Meslek Yüksekokulunda temel polislik eğitimi verilmesini öngören mutabakat çerçevesinde eğitim görecek Afgan polisleri Sivas'a geldi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'den uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na gelen 125 kişilik ilk kafileyi, Sivas Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Karadeniz, Emniyet Müdür Yardımcısı Rüstem Temel ve emniyet yetkilileri karşıladı.
Emniyetten sorumlu Vali Yardımcısı Şahin, karşılamada yaptığı konuşmada, Türkiye ile Afganistan arasında yapılan ikili anlaşma çerçevesinde Afgan polisinin temel eğitiminin Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu'nda devam edeceğini söyledi.
NATO, Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'nın da desteğiyle 500 polisin eğitileceğini belirten Şahin, ''Burada alacakları eğitimle her biri donanımlı birer polis olarak ülkelerine dönerek, orta ve üst kademede polis amiri olacaklar'' diye konuştu.
İlk kafilenin başkanı olan üsteğmen Amanullah Ahmedzai de konuşmasında ''İnşallah buradaki Türk polislerin tecrübesinden yararlanarak çok güzel bir şekilde buradan ayrılacağız'' ifadelerini kullandı.
Emniyet yetkilileri ve Türk polisler, karşılama programında Afgan polislerle yakından ilgilendi. Afgan polislerin ''hazır ol'' vaziyette, çekingen bir şekilde durduğunu gören Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Karadeniz, konuk polislerden rahat olmalarını, birbirleriyle konuşmalarını istedi. Havaalanında uçuş için bekleyen vatandaşlar da Afgan polisleri dikkatle izledi.
Afgan polisler, pasaport kontrollerinin ardından otobüslerle eğitim görecekleri okula gitti.
Türkiye ile Afganistan arasında imzalanan protokol çerçevesinde, NATO, ABD ve Japonya'nın da desteğiyle orta rütbeli 500 Afgan polisine, 6 aylık dönemlerle Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu'nda temel polislik eğitimi verilecek. Afganistan'da görev yapan polisler Sivas'ta koruma ve önleme, terörizme karşı bina ve önemli tesislerin korunması gibi özel eğitimlerden geçirilecek.
Sivas Polis Meslek Yüksekokulu lojmanlarına yerleştirilecek olan Afgan polisleri, Meslek Yüksekokulunda görecekleri 6 aylık bir eğitimden sonra ülkelerine dönecekler ve burada aldıkları eğitim sayesinde hem Afganistan'ın hem de Afgan halkının güvenliğini daha üst seviyede sağlayacaklar.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.07.2011, 07:37   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Afgan polisi eğitim için Sivas'ta

Sivasa hoş geldiniz.Afgan polisinin işi zor Allah yardımcıları olsun.
Alt 15.07.2011, 08:14   #3
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1019 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hoş gelmişler İşleri zor...

Ne demişler afganlıyıh Allah'ın adamıyıh.
Alt 15.07.2011, 08:52   #4
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5479 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Hoş gelmişler Egitimlerinde basarilar dilerim.
Umarim Sultansehirden memmun kalirlar...
Alt 15.07.2011, 16:51   #5
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Eğitim yerinin Sivas olması güzel. Afgan polislerine başarılar dilerim.
Alt 15.07.2011, 18:42   #6
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1513 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

membun kalırlar kalırlar biz bir birimizi yerizde bir yabancı sempatizanlığımızda yok değildir hani
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2011, 13:59   #7
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 784 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kaddafide askeri egitimini türkiyede almıştı.
İktidara geldiginde Türklere minnettarlıgını Göstermek için !!!!!!!!
Türk işçilerini libyaya aldı ve o tarihi sözünü söyledi:

(Osmanlının torunlarını size köle getirdim.)

İnşallah bu kardeşlerimizde aynı yanlışa düşmezler .Bizleri gerçek anlamda tanırlar
Hoşgeldiniz diyorum
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2011, 00:31   #8
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 651 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnşallah alacakları eğitimle dünya barışına destek olurlar ve bizim de çorbada tuzumuz olmuş olur..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.07.2011, 09:30   #9
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50

Tecrübe Puanı: 723 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hoş geldiniz Afgan polisinin işi zor.
Alt 20.07.2011, 21:25   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Umarım iyi eğitim ve güzel anılarla dönerler

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)