|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Van’da meydana gelen deprem sonrası büyük bir seferberlik örneği gösteren Van Emniyeti mensupları, Sivas Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Emniyet Müdürlüğündeki meslektaşları tarafından unutulmadı. Van’da oluşan 7.2 ve 5.7 şiddetinde meydana gelen iki depremin ardından depremzedelerin imdadına koşmak için gece gündüz demeden görev yapan Van Emniyet Müdürlüğü mensuplarına, Sivas’ta görev yapan meslektaşları kışlık malzeme ve gıda yardımında bulundu. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin ortaklaşa yaptıkları kampanya ile 75 bin TL’lik bir yardım malzemesi kamyonla Van’a gönderildi. 20 bin TL’lisini emniyet mensupları aralarında toplarken kampanyaya birçok Sivaslı firma ve işadamı da katkıda bulundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan; “Allah, bir daha kimseye böyle bir felaket yaşatmasın. Şu anda deprem bölgesinde en fazla ısıtıcı ve yiyecek ihtiyacı var. Biz de bu kapsamda personelimizin faydalanabilmesi için bölgeye bu malzemeleri gönderdik. Gönül isterdi ki bölgedeki bütün insanlara yardım edelim. Ancak imkanlarımız buna elverdi” dedi. Personel arasında başlatmış oldukları yardım kampanyasına Sivaslı hayırsever iş adamlarının da destek verdiğini kaydeden Seyhan, bu kapsamda 250'si ısıtıcı, geri kalan kısmı battaniye, kuru bakliyat ve kahvaltılık malzemeden oluşan yaklaşık 75 bin adet yardım malzemesi alındığını belirtti. İl ve ilçe genelindeki yaklaşık 2 bin emniyet personelinin aralarında topladıkları paralarla aldıkları yardım malzemeleri dün kamyonla Van'a gönderildi. Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Böyle günlerde insanlık adına birlik, dayanışma ve yardımlaşmak gerekir. Emeği katkısı geçen herkese teşekkürler.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gün birlik. kardeslik gününüdür. ALLAH razi olsun.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|